Niste prijavljeni
Prijava /
f
Prijava
MojTV Prijava
Prijava
Registracija
New Image
Na vpisani email naslov vam bomo poslali povezavo za aktivacijo profila. Email naslov ne bo prikazan nikjer na portalu, temveč bo namenjen le za aktivacijo in morebitno spremembo gesla.
Pozabljeno geslo
Email:
Na vpisani email naslov vam bomo poslali povezavo za reset gesla.
Imate profil na Facebooku?
Zakaj se registrirati?
Registrirani uporabniki lahko ustvare svojo skupino tv kanalov, uporabljajp opomnik, sodelojejo v nagradnih igrah in forumih, ocenjujo filme, nanizanke in oddaje, pošiljajo zasebnih sporočil itd ..
Prva stran
TV spored
Moji kanali
Filmi na TV
Nanizanke na TV
Šport na TV
Slovenski
Hrvaški
Srpski
BiH
Filmski
Šport
Dokumentarni
Glasbeni
Otroški
Zabavni
Informativni
HD
CG
Italijanski
Nemški
Erotični
Film
Filmi na TV
Top filmi
Najnovejši filmi
Videoteka
Nanizanke
Nanizanke na TV
Top nanizanke
Najnovejše nanizanke
Nanizanke na TV
Šport
Igre
Naša ocena
-
Vaša ocena
-
Luca's Key Ingredient
,
2021.
, ,
30 min.
kulinarski show
x
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Hm... Čini se da ti je pred ocenivanje potrebna... - prijava :).
Komentari
Neregistrirani korisnik
24.06.
12:30
Sadržaj
Dodaj u Podsetnik
Vraćamo se u drugoj sezoni u kojoj je Luca Ciano opet u svojoj kuhinji, te se bavi jednim od najuobičajenije ključnih sastojaka talijanske kuhinje, češnjakom. Od Krostinija do tjestenine i nježne ribe, češnjak pojačava okus u svakom receptu.
24.06.
19:30
Sadržaj
Dodaj u Podsetnik
Vraćamo se u drugoj sezoni u kojoj je Luca Ciano opet u svojoj kuhinji, te se bavi jednim od najuobičajenije ključnih sastojaka talijanske kuhinje, češnjakom. Od Krostinija do tjestenine i nježne ribe, češnjak pojačava okus u svakom receptu.
25.06.
12:00
Sadržaj
Dodaj u Podsetnik
Prosecco je puno više od pića za proslave, on se može koristiti u lepezi talijanskih jela kako bi pojačao okuse i učinio da propjevaju. Luka dijeli svoje tajne kuhanja s proseccom i radi laganu tjesteninu s lososom, divan crni rižoto i desert.
25.06.
12:30
Sadržaj
Dodaj u Podsetnik
U današnjoj nam se epizodi Luca Ciano vraća s bitnim sastojkom – bosiljkom, bez kojeg je nezamisliva talijanska kuhinja. Luca nam pokazuje recept za pesto od bosiljka, temeljac za izvrsnu tjesteninu s bosiljkom.
25.06.
18:50
Sadržaj
Dodaj u Podsetnik
Prosecco je puno više od pića za proslave, on se može koristiti u lepezi talijanskih jela kako bi pojačao okuse i učinio da propjevaju. Luka dijeli svoje tajne kuhanja s proseccom i radi laganu tjesteninu s lososom, divan crni rižoto i desert.
Režija
N/A
Scenarij
N/A
Uloge
Luca Ciano