Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Darjeeling Limited
Trije bratje se odpravijo na potovanje, ki jim za vedno spremeni življenja
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena6/10

Darjeeling Limited

THE DARJEELING LIMITED

, 2007., ZDA, 91 min.
Darjeeling LimitedDarjeeling LimitedDarjeeling LimitedDarjeeling LimitedDarjeeling Limited
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V filmu režiserja Wesa Andersona, "Darjeeling Limited", Owen Wilson, Jason Schwartzman in Adrian Brody igrajo tri brate, ki na pobudo najstarejšega krenejo na vožnjo z vlakom po Indiji, da bi se bolje povezali. Čeprav gredo počitnice po zlu in ne potekajo ravno tako kot so pričakovali, nenavadni kraji in malo iskrenosti povzročijo presenetljive spremembe med njimi.

Eno leto po smrti očeta se trije bratje Američani, Francis, Peter in Jack, ki niso govorili od očetovega pogreba, odpravijo na potovanje po Indiji, na katerem naj bi odkrili svoje duše. Bratje, ki se ne razumejo najbolje, izkoristijo ta čas, da bi se bolje spoznali in razgovorili, na primer o tem, zakaj ne marajo eden drugega in zakaj njihova mama ni prišla na očetov pogreb. Francis, katerega obraz je v prevezah zaradi nedavne motoristične nesreče, odkrije, da je njihova mama odšla v samostan v Indiji in da je pravi cilj tega potovanja, da jo najdejo.

Medtem njihovo "duhovno popotovanje" hitro skrene s poti (zaradi dogodkov, vezanih na analgetike brez recepta, indijski sirup proti kašlju in solzivec), zato se na koncu sami znajdejo sredi puščave z enajstimi kovčki, tiskalnikom in orodjem za laminiranje. V tem trenutku se začne novo, nenačrtovano potovanje.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala