Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Izgubljeni zaklad
V iskanju očeta arheologa se raziskovalka sreča s strašnim bogom smrti
  • Naša ocena4/10
  • Vaša ocena-

Izgubljeni zaklad

The Lost Treasure of the Grand Canyon

, 2008., ZDA, 88 min.
Izgubljeni zaklad Izgubljeni zaklad Izgubljeni zaklad Izgubljeni zaklad Izgubljeni zaklad
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Odlična kombinacija avanturističnega filma in grozljivke, ki je narejena po vzoru legendarnega Indiane Jonesa. Izgubljeni zaklad režiserja Farhada Manna je hkrati eden najboljših dokazov v prid tezi, da za kvalitetno zabavo ter napet in prepričjiv film ni potrebna velika količina vloženega denarja

Na začetku dvajsetega stoletja se raziskovalna ekipa inštituta Smithsonian na čelu z uglednim arheologom Samuelom Jordanom (Duncan Fraser) nahaja globoko v Grand Canyonu na misiji iskanja za izgubljenim azteškim mestom. Ker od njih ni nikakršnega glasu, Jordanova hči Susan (Shannen Doherty) angažira nov tim in se poda na iskanje očeta. Izgleda, da so Jordan in njegovi raziskovalci naleteli na ostanke starodavnega ljudstva, bojevitih Aztekov.

A Susan kmalu spozna, da so antični bojevniki še najmanjša težava. Z njimi namreč upravlja grozoviti bog smrti, kateremu Azteki darujejo človeške žrtve, da bi ga pomirili.

Čeprav je tematika starodavnih ljudstev, ki še vedno živijo po tradicionalnih običajih, pogosto obravnavana, je le malokrat tako otipljiva. Nevarni Azteki in njihovo božanstvo izgledajo izjemno stvarni, k občutku, da smo ljudje v primerjavi z naravo v resnici zelo nemočni, pa pripomorejo tudi atraktivne lokacije.



Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala