Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kdo je ubil otroke Atlante?
Novinarja skušata odkriti resnico, ki stoji za umori otrok v Atlanti
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Kdo je ubil otroke Atlante?

Who Killed Atlanta's Children?

, 2000., ZDA, 105 min.
Kdo je ubil otroke Atlante?Kdo je ubil otroke Atlante?Kdo je ubil otroke Atlante?Kdo je ubil otroke Atlante?
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V zgodnjih 80-ih je neznani morilec pobijal otroke v Atlanti. Čeprav je policija izvršila obsežno raziskavo in so ujeli osebo, ki je bila obtožena za ta grozodejstva, dvojica novinarjev še naprej preiskuje primer ter išče resnico in motive zločina.

Med leti 1979 in 1981 je bilo v Atlanti, glavnem mestu Georgije, pobitih 29 otrok, vsi pa so bili črne polti in so prihajali iz najrevnejših slojev. Najmlajši je imel le 8 let. Trupla so odkrivali teden za tednom. Preiskava je kazala na povezavo z otroško prostitucijo, na koncu pa so aretirali črnskega pevca Waynea Bertrama Williamsa, ki je bil obsojen na smrtno kazen. V naslednjem letu je bilo najdenih še 15 trupel, v letu 1983 pa še dodatnih 16.

Pet let po zaključeni preiskavi, v letu 1986, je urednik časopisa Spin Ron Larson (G. Hines) poklican v Atlanto, da bi napisal zgodbo o nikoli rešenem primeru teh umorov. On in njegov najboljši novinar Pat Laghlin (J. Belushi) začneta s preiskavo, ki da šokantne rezultate. Upokojeni policaj Aubrey Melton (S. McCann) odkrije več let skrit arhiv primera, ki naj bi bil uničen. Dokazi kažejo na člane Ku Klux Klana.

Šest let po začetku njune preiskave, je bila leta 1992 v reviji Spin objavljena zgodba o vsem, kar sta v Atlanti ugotovila. A do danes ni bil niti en član Ku Klux Klana povezan z umori ali bil za njih osumljen.


 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala