Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Odplaknjeni gizdalin
Podgana-gizdalin je po naključju vržen v kanalizacijo, v svet uličnih podgan
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Odplaknjeni gizdalin

FLUSHED AWAY

, 2006., Velika Britanija/ZDA, 85 min.
Odplaknjeni gizdalinOdplaknjeni gizdalinOdplaknjeni gizdalinOdplaknjeni gizdalinOdplaknjeni gizdalinOdplaknjeni gizdalin
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Ekipa, ki se je podpisala pod uspešnici Shrek in Wallace & Gromit, vam predstavlja računalniško animirano komedijo ODPLAKNJENI GIZDALIN. Aardmanov značilni slog in DreamWorksova vrhunska računalniška animacija sta se združili v povsem novi podobi. Ekipa, ki se je podpisala pod uspešnici Shrek in Wallace & Gromit, vam predstavlja računalniško animirano komedijo ODPLAKNJENI GIZDALIN.

Aardmanov značilni slog in DreamWorksova vrhunska računalniška animacija sta se združili v povsem novi podobi. V komediji, ki se dogaja pod londonskimi ulicami - dobesedno POD londonskimi ulicami - srečamo razvajenega hišnega ljubljenčka Roddyja St. Jamesa (Hugh Jackman), ki ga iz njegovega malega raja na zemlji prežene kanalizacijska podgana Sid (Shane Richie). Roddy spozna, kako je, ko dobesedno pristaneš v jarku. Razvajenec se znajde pod zemljo, v londonski kanalizaciji, kjer obstaja velemesto, prava kopija Londona, v katerem živijo podgane, polži in podobna bitja. Pod zemljo spozna Rito (Kate Winslet), prebrisano in iznajdljivo cestno podgano, ki ima neporavnane račune z zlobnim mafijskim šefom Krotarjem (Sir Ian McKellen), ko prezira vse glodalce in hoče dokončno obračunati z njimi. A ker v sili hudič še muhe žre, se je tudi Krotar prisiljen sprijazniti z dejstvom, da mu bo načrt uspel samo, če mu bodo pri tem pomagale - podgane. Zato Krotarjeve umazane posle opravljata zlobna in neumna Špik (Andy Serkis) in Belc (Bill Nighy), posebno nalogo pa dobi tudi Krotarjev bratranec, neusmiljeni plačanec Le Žabon (Jean Reno). Načrt zlobnega mafijskega šefa je v veliki nevarnosti, ker mu Roddy in Rita mešata štrene, zato ju morajo pospraviti na hladno - dobesedno.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala