Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Deuce Bigalow: Žigolo
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Deuce Bigalow: Žigolo

Deuce Bigalow: Male Gigolo

, 1999., UNITED STATES OF AMERICA, 88 min.
Deuce Bigalow: ŽigoloDeuce Bigalow: ŽigoloDeuce Bigalow: ŽigoloDeuce Bigalow: ŽigoloDeuce Bigalow: ŽigoloDeuce Bigalow: Žigolo
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Deuce Bigalow je naiven in dobrosrčen čistilec akvarijev, ki je svojemu delu predan s srcem in dušo. Edino, kar si v življenju želi, je, da bi s svojo ribico zapustil grdo četrt, kjer živi, in odšel na obalo, k svojim morskim "prijateljem".
Deuce Bigalow je naiven, dobrosrčen čistilec akvarijev, ki ima svoje delo rad in mu je predan s srcem in dušo. Edino, kar si v življenju želi, je, da bi s svojo ribico odšel na plažo in tam, v bližini svojih morskih prijateljev, preživel dan. Ko nenadoma ostane brez službe, se mu življenje dramatično spremeni, saj sprejme delo v luksuznem stanovanju žigola Antoina Laconta, ki ga je po naključju srečal. Kar ga v njegovem stanovanju privlači, ni niti lastnik niti njegovo bogastvo, temveč sijajni akvarij. Ko ena od rib zboli in mora Antoine nujno v Evropo, mu Deuce obljubi, da bo medtem skrbel za njegovo hišo. Antoine mu naroči dvoje: naj ne dviguje telefona in naj ne vozi njegovega avta. A ko se Deuce navadi na stanovanje, ki mu je v resnici čisto všeč, sproži vrsto dogodkov, ki hišo dobesedno razsujejo. Pri tem se razbije tudi akvarij, vreden 6000 dolarjev. Ker Deuce potrebuje denar, da bo popravil narejeno škodo, in ker po naključju dvigne telefon, se zanj začne novo življenje: kariera žigola. Tako vstopi v svet, ki si ga niti v sanjah ni mogel predstavljati.
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala