Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Podprite svojega lokalnega revolveraša
Šarmantnog prevaranta, ki dopotuje v rudarsko mestece, zamenjajo za nevarnega revolveraša
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Podprite svojega lokalnega revolveraša

SUPPORT YOU LOCAL GUNFIGHTER!

, 1971., ZDA, 89 min.
Podprite svojega lokalnega revolverašaPodprite svojega lokalnega revolverašaPodprite svojega lokalnega revolverašaPodprite svojega lokalnega revolveraša
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Dve leti po velikem uspehu vesterna/komedije "Podprite svojega lokalnega šerifa", je ista ekipa, na čelu z režiserjem Burtom Kennedyjem (Ognjena karavana) ter igralcem Jamesom Garnerjem (Veliki beg, Marlowe) realizirala še eno duhovito vesternovsko stvaritev - "Podprite svojega lokalnega revolveraša." Namesto za nadaljevanje, so se Kennedy in sodelavci odločili za variacijo originalne zgodbe, pri čemer so Garner, Jack Elam in Harry Morgan igrali podobne like.

Šarmantni prevarant Latigo Smith (J. Garner) potuje z vlakom v Denver, kjer naj bi se poročil s premožno Goldie (M. Windsor), na katere račun sicer živi. Ker je utrujen od nje, se odloči na skrivaj sestopiti z vlaka na postaji v mestecu Purgatory. V tem rudarskem mestecu se za oblast bojita dva bogataša: polkovnik Ames (J. Dehmer) in Taylor (H. Morgan). Prepričan, da je polkovnik nanj poslal nevarnega revolveraša Swiftyja Morgana, Taylor posumi, da je Smith pravzaprav Morgan in najame revolveraša, da ga likvidira. V tem času Smith najde novo damo, ki ga bo sponzorirala in išče pomoč pri lokalnem zdravniku, da mu s prsi odstrani tetovažo, s katero je ne tako davno bivši mecenki Goldie izrazil ljubezen.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala