Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Počitnice v Las Vegasu
Zahvaljujoč poslovnemu uspehu, družina Griswold odpotuje na počitnice v Las Vegas
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Počitnice v Las Vegasu

Vegas Vacation

, 1997., ZDA, 93 min.
Počitnice v Las VegasuPočitnice v Las VegasuPočitnice v Las VegasuPočitnice v Las Vegasu
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Kdo še ni slišal za legendarne "Lampoone"? V osemdesetih so takšne komedije kraljevale, eni izmed njih pa je uspelo tudi v devetdesetih. Z vami je že znana ekupa - Chevy Chase in ostala družina.

Clark Wilhelm Griswold (C. Chase), njegova žena Ellen (B. D'Angelo), sin Rusty (E.Embry) in hči Audrey (M. Nichols) se zdijo tipična ameriška družina. Živijo v Chicagu, največje veselje pa jim predstavlja odhod na počitnice. Clark je ravnokar dobil denarno nagrado v službi, saj je izumil nov prehrambeni konzervans. Zato se družina odloči, da bodo odšli v Las Vegas, kjer se bodo zabavali, hkrati pa bosta zakonca proslavljala še dvajsetletnico zakona. A čim pridejo v Las Vegas, se začnejo dogajati komični pripetljaji. Že na začetku Clark izgubi v igralnici 300 dolarjev v petnajstih minutah. Sin in hči, ki še nista polnoletna, ne smeta igrati. V spektakularnem čarovniškem showu Clark na kratko izgine in preživi nekaj časa s tigri. V igralnici nato naleti na zgovornega sorodnika Eddija (R. Quaid), ki celo družino povabi k sebi domov.

Tisti, ki niso videli prvih treh filmov o potovanju Griswoldovih po Ameriki in Evropi, vedo, kaj jih čaka - niz komičnih situacij, ki jih odlična odigrata Chevy Chase kot oče Griswold in Randy Quaid kot sorodnik Eddie.

 

 

 

 

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala