Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nadnaravno
Brata Sam in Dean Winchester potujeta po Ameriki in iščeta demona, ki jima je uničil življenji
  • Naša ocena9/10
  • Vaša ocena9/10

Nadnaravno

Supernatural

, 2005., ZDA, 0 min.
NadnaravnoNadnaravnoNadnaravnoNadnaravnoNadnaravno
9.2
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Pred triindvajsetimi leti sta Sam (Padalecki) in Dean Winchester (Ackles) zaradi skrivnostne demonske nadnaravne sile ostala brez mame. Oče ju je vzgojil kot vojaka. naučil ju je vse o nadnaravnem in paranormalnem zlu, ki obstaja v mračnih kotičkih in pozabljenih delih Amerike... in naučil ju je, kako ga ubiti

S krvavimi tragedijami ožigosana brata, Sam in Dean Winchester, potujeta na njuni nevarni in nadnaravni misiji iz divjine Colorada v nižine Nebraske, vse do jezera v Wisconsinu. Na svojem potovanju srečujeta bitja, za katera mnogi verjamejo, da obstajajo le v ljudskem izročilu, vraževerju in nočnih morah. Na dan vseh svetih, leta 1983, ko je bil Sam dojenček, starejši brat pa štiri leta star, je bila njuna mama brutalno umorjena. Njun oče je prišel domov ravno v trenutku grozljivega umora: njegova žena Mary je bila pribita na strop in je krvavela po Samovi zibelki.

Trenutek kasneje je Mary zgorela v plamenih, John pa jo je neuspešno poskušal rešiti. ko Johnu videc odkrije, da je za smrt njegove žene kriv demon, postane obseden z njegovim iskanjem in maščevanjem za ženin umor. Medtem ko se je sam vse bolj spoznaval z do sedaj nevidnim svetom paranormalnega, je sinove učil kako prepoznati nadnaravno in kako se boriti z njim. Tako sta brata postala izkušena borca proti demonom in ostalim nadnaravnim stvorom.

Sam Winchester se je trudil pobegniti od grozljive družinske preteklosti. Za razliko od svojega starejšega brata, Deana,  je Sam zavrnil očetovo noro zahtevo, da odkrijeta zle sile, ki so vzele življenje njuni materi. Da bi se čimbolj oddaljil od družine, se je odselil takoj po maturi, začel študirati, v njegovo življenje pa je vstopila lepotica..


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala