Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pogrešana pri sedemnajstih
Mati z vizionarskim darom preiskuje sledi za izginulo hčerko, saj sumi, da so jo ugrabili
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Pogrešana pri sedemnajstih

SEVENTEEN AND MISSING

, 2007., Kanada, 90 min.
Pogrešana pri sedemnajstihPogrešana pri sedemnajstihPogrešana pri sedemnajstihPogrešana pri sedemnajstihPogrešana pri sedemnajstihPogrešana pri sedemnajstih
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
To resnično napeto psihološko-kriminalno dramo je režiral izkušeni televizijski režiser, Paul Schneider, avtor vrste znanih televizijskih serij (Beverly Hills 90210, Urgenca) in več kot štirideset televizijskih filmov.

Emilie Janzen (D. Pfeiffer) ima sedemnajstletno hčerko Lori (T. Moss). Lori je maturantka, ki se že čuti odraslo in to dovolj, da ji mati pač ne bo ukazovala do kdaj je lahko zunaj, zato pravico išče pri očetu. Oče in mati živita narazen že dve leti, čeptrav nista ločena. Na dan maturantske zabave, ki jo organizira Lorina najboljša prijateljica Brynn, se Lori skrega z mamo, ker ji le ta ne dovoli izhoda. Vseeno se odpravi na zabavo, kjer se napije in skrega še s fantom Curtom. Iz zabave gre okoli pol enajste in od takrat je nihče več ni videl.

Emilie je že prej imela nepojasnjen dar, da pronica v ljudi in zazna tisto kar hočejo skriti. Po Lorinem izginotju pa začne doživljati neobičajne vizije, ki ji kažejo pot. Te vizije se pojavljajo samo takrat, ko se dotakne predmeta povezanega z Lori in nočjo, ko je izginila. Mož ji sicer verjame, vendar o tem ne moreta govoriti s policijo. Zato začneta raziskovati na svojo roko, korak za korakom, v tekmi s časom ...

Dedee Pfeiffer, filmska (Laredo, Up Close and Personal, Falling Down) in televizijska igralka (Cybill, Nadnaravno, Urgenca, For Your Love) je izvrstna v vlogi matere.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala