Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gospodična medvedka
Deklica prevzame skrb za izgubljenega medvedka, ki so mu divji lovci ujeli mamo
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Gospodična medvedka

MS. BEAR

, 1997., ZDA, 92 min.
Gospodična medvedkaGospodična medvedkaGospodična medvedkaGospodična medvedkaGospodična medvedka
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Pričujoči film je zabaven in ekološko naravnan ter je imel veliko uspeha, zato je bilo tri leta pozneje posneto tudi nadaljevanje, z isto glavno junakinjo in spet v režiji Paula Zillerja.

Emily Bradley (K. Burke), njen oče Greg (E. Begley Jr.), mama Sara (N. Jamaan) in starejša sestra Melissa (K. Warnat) se preselijo iz Kalifornije v planinski raj, v katerem je gozd, poln medvedov. Medvedi znajo biti nevarni in škodljivi, zato jih ljudje pogosto ubijajo, vendar se znajdejo na muhi krivolovcev. Eden od tistih, ki bi jih moral ščititi, Barney Porter (S. Johnston), se znajde v finančnih težavah, zaradi katerih pristane na sodelovanje z glavnim trgovcem z medvedi, Schroederjem (A. Brauss). Medvedka, ki jo je Porter predal Schroederju, je imela mladiča, ki jo je našla mala Emily. Skrila ga je v svojo sobo, mu pozdravila šapo in ga poimenovala Masha. Ko je oče to odkril, je prepričal Emily, da morajo Masho vrniti ...

V tem izjemno šarmantnem filmu glavna vloga nedvomno pripada medvedku Coreyu, ki "igra" Masho. Masha zna ležati v postelji, gledati skozi okno, pripravljati piškote, prepoznati svojo prijateljico Emily na fotografiji in jokati, ko ju ločijo, vohljati pa zna tudi sled svoje matere, ki je bila odpeljana zelo daleč.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala