Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zdravilo za nespečnost
Mlada igralka, ki jo muči nespečnost, se zaljubi v mladega pisatelja, ki ima dekle
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Zdravilo za nespečnost

Dream for an Insomniac

, 1996., ZDA, 90 min.
Zdravilo za nespečnostZdravilo za nespečnostZdravilo za nespečnostZdravilo za nespečnostZdravilo za nespečnostZdravilo za nespečnost
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Frankie (Ione Skye) in Allison (Jennifer Aniston) sta dve prijateljici, ki poskušata uspeti kot igraliki. Frenkie, ki jo muči nespečnost od njenega šestega leta, spozna Davida (Mackenzie Astin), mladega pisatelja v ustvarjalni krizi. Dvojica sprejme sporazum: on ji bo pomagal zaspati, ona pa bo njemu pokazala San Francisco, da bi dobil navdih. Po nekaj dneh preživetih skupaj, je mladenič Frankie čisto zapeljal, izkaže pa se celo, da ima on dolgoletno dekle.

Frankie (Ione Skye) ne more spati dlje od dveh ur na noč, že odkar je pri šestih postala sirota. En teden pred njenim odhodom Iz San Francisca v Los Angeles, kamor sta bile namenjene skupaj s prijateljico Allison (Jennifer Aniston), da bi delale na svojih igralskih karierah, spozna Frankie Davida (Mackenzie Astin), mladega pisatelja, ki brodi skozi ustvarjalno krizo. Skleneta sporazum: on ji bo pomagal zaspati, ona pa mu bo razkazala znamenitosti San Francisca in mu tako pomagala, da najde navdih. Po nekaj skupnih dnevih se Frankie do ušes zaljubi v mladeniča, vendar se izkaže, da ima on dolgoletno dekle. KO mu Frankie pove, da je za pomanjkanje njegove inspiracije kriva mlačna zveza v kateri se je ujel in ga povabi s seboj v L.A., se David odloči za "varnejšo opcijo" A hitro ugotovi, da je mogoče izpustil veliko spremembo v življenju.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala