Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ko je Zachary Beaver prispel v mesto
Osamljeni deček pomaga zelo debelemu dečku, ki ga je njegov skrbnik zapustil
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Ko je Zachary Beaver prispel v mesto

WHEN ZACHARY BEAVER CAME TO TOWN

, 2003., ZDA, 82 min.
Ko je Zachary Beaver prispel v mestoKo je Zachary Beaver prispel v mestoKo je Zachary Beaver prispel v mestoKo je Zachary Beaver prispel v mestoKo je Zachary Beaver prispel v mesto
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Film je režiral John Schultz po svojem scenariju, ki ga je napisal po istoimenskem romanu Kimberly Willis Holt. John Schultz je režiser srednje generacije, nekdanji bobnar skupine Connels, ki režira od lea 1993 in je osvojil več nagrad za režijo.

Toby Wilson (J. Lipnicki) ima dvanajst let, kot tudi njegov najboljši prijatelj Cal (C. Linley). Čeprav se durži s Calom, ima Toby v resnici najraje Waynea, Calovega starejšega brata, ki ga občuduje kot svojega junaka in ga ščiti v težavah. Meni, da je Cal preneumen, da bi dojel, kako čudovito je imeti takšnega starejšega brata. Toby nima brata, živi z očetom in mamo, vendar mama odide v Nashville, na nacionalno tekmovanje v petju. Čeprav ni prišla v finale, se ne vrača domov, ker ji je nekdo obljubil, da bo posnela ploščo. Sčasoma Toby začne dojemati, da s emama ne bo vrnila.  Wayne odide v vojno, za Tobyja pa je to enaka izguba. V mesto pa pride nenavadna cirkuška skupina - kdor želi videti najdebelejšega dečka na svetu, mora plačati vstopnico, vredno pet dolarjev. Debeli deček je Zachary Beaver (S. Neulinger), navaditi pa s emora, da ga vsi opazujejo kot pošast. Sprva ga tudi Toby in Cal gledata na ta način, vendar nekateri dogodki prisilijo Tobyja k razmišljanju: Zachary ostane sam v cirkuški prikolici, ker njegov partner in skrbnik Paulie (K. Corrigan) odide po nove zabavljače.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala