Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Verso
Bivši policist se ponovno spopade s starim partnerjem
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Verso

Verso

, 2009., Švica/Luksemburg/Belgija, 100 min.
VersoVersoVersoVersoVerso
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Aleks je z delom preokupirani član posebne policijske enote in je v složnih odnosih z bivšo ženi in hčerjo, najstnico Lou. Ko njegov prijatelj Victor pride iz zapora, Alexa dohiti preteklost in se začne bati Victorjevega maščevanja.

Po ločitvi je Alex Decker, izkušeni pripadnik ženevske elitne bojne enote v glavnem zaposlen s tem, kako bo znova pridobil ljubezen hčere, najstnice, ko se v njegovem življenju ponovno pojavi Victor, njegov bivši partner in najboljši prijatelj, ki ga je bil Decker prisiljen zapred pred dvanajstimi leti zaradi brutalnega umora mlade prostitutke. Moška, ki ju je v otroštvu zbližala skupna travma, vzpostavita krhko premirje, toda ko Victor, ki zdaj dela za lokalno mafijo začne hoditi na zmenke z Deckerovo bivšo ženo, policistovi instinkti prevladajo.

V sumu, da se mu bivši partner želi maščevati, ga Decker poskuša znova vrniti v zapor, ne glede na nevarnosti, s katerimi postavlja na kocko tako lastno kariero kot življejne sovražnika. Decker je celo življenje iskal priložnost, da izvrši junaško dejanje, s katerim bi se odkupil za slučajno izzvano smrt mlajšega brata in je zdaj obseden z mislijo, da spravi hčer iz nevarnosti, ki jo samo on predvideva. Mlado dekle postane os spopada dveh moških, sebično ne zavedajočih se njenega boja, da najde svoje mesto v cinični družbi, v kateri starši medsebojno več ne komunicirajo in kjer je preizkušnja njene generacije, ki jo poskušajo zvleči na različne strani, vedno težja.

Na koncu Decker vendarle ugotovi, da ga bo razrešitev njegovega spopada z Victorjem prisilila, da si pogleda globoko v dušo, da bi videl dlje od površine in da njegov resnični sovražnik morda niti ni tisti, ki se ga zares boji.

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala