Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Izgubljena čast
Pretresljiva zgodba o življenju nedolžnega dekleta, njeni veliki tragediji in nerazumevajoči okolici
  • Naša ocena4/10
  • Vaša ocena10/10

Izgubljena čast

Fatmagül’ün Suçu Ne?

, 2010., Turčija, 0 min.
Izgubljena častIzgubljena častIzgubljena častIzgubljena častIzgubljena častIzgubljena častIzgubljena častIzgubljena častIzgubljena častIzgubljena čast
10.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
S strani producenta Kerema Çataya prihaja pretresljiva zgodba o prelepi Fatmagul (Beren Saat), katere življenje se popolnoma spremeni, ko jo bogati in razuzdani mladi moški večkrat posilijo. Vzgojena v malem turističnem mestu v Zahodni Turčiji, Fatmagul ni deležna odobravanja s strani okolice, dodaten udarec pa ji zada njen ogorčeni zaročenec Mustafa (Fırat Çelik), ki jo zapusti zaradi izgubljene časti.

Ne zamudite priljubljene Beren Saat (Strasti Orienta) v vlogi Fatmagul v eni najbolj gledanih turških serij v tem trenutku!

Fatmagul (Beren Saat) je lepo in nedolžno dekle, ki je tik pred poroko z mladim moškim skromnega porekla Mustafo (Firat Celik). Svojega zaročenca obožuje in komaj čaka, da se skupaj preselita v njun novi dom, saj ne more več dolgo živeti z bratovo ženo, ki ji nikamor ne da miru.

Tragedija se za Fatmagul prične, ko se ji nad bolniško posteljo njen zaročenec odreče, češ, da ga je osramotila. A hudega še ni konec. Da bi prikrili posilstvo, vplivni bogataši podkupijo ženo njenega brata, da o dogodku molči. Pod pritiskom sramu eden od zločincev Kerim popusti in se prisilno poroči s Fatmagul. Sledja zapusti rodno mesto in se preseli v veliki Istanbul...
 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala