Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Eksotični hotel Marigold
Sedmim britanskim upokojencem se na počitnicah v Indiji spremeni življenje
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena7/10

Eksotični hotel Marigold

The Best Exotic Marigold Hotel

, 2011., Velika Britanija, 124 min.
Eksotični hotel MarigoldEksotični hotel MarigoldEksotični hotel Marigold
6.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Eksotični hotel Marigold naj bi predstavljal indijsko zatočišče za bogate in elegantne angleške upokojence - kraj, kjer lahko na jesen svojega življenja živijo udobno in razkošno. Ko pa pred njegova vrata prispe sedmerica upokojencev, ki tudi sami potrebujejo preobrazbo, stvar deluje nekoliko drugače ...

Po prihodu sedmih upokojencev v hotel Marigold v Indiji, ki naj bi pomenil elegantno zatočišče starejših državljanov Velike Britanije, se začne komična, romantična in zajedljiva pustolovščina, v kateri se akterji srečujejo s številnimi nepričakovanimi užitki. Igrajo jih nekateri najbolj cenjeni igralci našega časa.

V mesto Jaipur, kjer se hotel nahaja, prispejo vdova Evelyn (Judi Dench), ki ima hude finančne težave, razočarani sodnik vrhovnega sodišča Gragam (Tom Wilkinson), pričkajoča se zakonca Douglas in Jean (Billy Nighy in Penelope Wilton), ljubezni željna Norman (Ronald Pickup) in Madge (Celia Imrie) ter Muriel (Maggie Smith), ki želi v Indiji zgolj opraviti operacijo kolka.

Prepuščeni so v oskrbo ambicioznega, toda naivnega mladega lastnika hotela Sonnyja Kapoorja (Dev Pantel), ki si želi od očeta podedovano zgradbo znova spremeniti v vrhunec elegance in vrhunski luksuzni hotel za upokojencev Vendar trenutno lahko nudi samo zmedo. Pomanjkanje sredstev mladi hotelir nadomešča z zanosom. Kljub temu to ni dovolj. Prišleki na svojo grozo ugotovijo, da primanjkuje tudi najosnovnejših dobrin: elektrike, vode, dobre telefonske povezave ... Ko pa se med njimi začnejo spletati prijateljstva, se v njih samih začne popolnoma druga zgodba.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala