Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Izgubljeno in najdeno
Zmedeni lastnik restavracije je pripravljen storiti vse, da bi osvojil dekle svojih sanj
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Izgubljeno in najdeno

LOST & FOUND

, 1999., ZDA, 95 min.
Izgubljeno in najdenoIzgubljeno in najdenoIzgubljeno in najdenoIzgubljeno in najdeno
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Opazen član skupine komikov iz oddaje Saturday Night Live David Spade je brez dvoma prva zvezda te obenem komične in romantične komedije o človeku, ki je pripravljen storiti vse, da bi osvojil dekle svojih sanj.

Mnogi pravijo, da so pripravljeni narediti vse, da bi osvojili dekle svojih sanj, David Spade pa v komediji Izgubljeno in najdeno stori točno to!

Dylan Ramsey (David Spade) je zmedeni lastnik restavracije v večnem iskanju dekleta svojih sanj. To bi pravzaprav lahko bila njegova nova soseda Lila Dubois (Sophie Marceau), francoska čelistka, ki poskuša najti delo v losangeleški filharmoniji. Ne moti ga niti dejstvo, da se Lilin bivši zaročenec Rene (Patrick Bruel) nenadoma pojavi v mestu s namenom, da bi jo ponovno osvojil. Dylanu se zdi, da večjo oviro predstavlja Lilin pes. Na pamet mu pade ideja, da bi terierja ugrabil ter ga zatem vrnil užaloščeni lastnici z zgodbo, kako ga je našel. Na ta način bi ustvaril idealno priliko za osvajanje njenega srca. Vendar pa Rene ugotovi, kdo je pravi ugrabitelj...

Režiser Jeff Pollack je moral pri svojem delu paziti, da Spade v svojih komičarskih vragolijah ne bi pretiraval, kar mu je tudi odlično uspelo, zato ni čudno, da je kritika filma Izgubljeno in najdeno zelo pozitivna.

 




 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala