Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Moj čudoviti sin
Uspešni psihiater odkrije, da njegova prava mati živi v Veliki Britaniji
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Moj čudoviti sin

MY BEAUTIFUL SON

, 2001., Velika Britanija, ZDA, 103 min.
Moj čudoviti sin
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Komedija Moj čudoviti sin je v mnogih pogledih izjemen film in čeprav govori o težkih tematikah (bolezen, oddaja otroka), ni niti v enem trenutku mračna ali mučna in nikoli ne preide v črno komedijo, temveč ponuja obilico svetlosti, vitalnosti in zdravega duha. V zgodbi o nenavadni družini se ves čas dogajajo zanimive stvari: mati, ki svojega sina ni videla 39 let mu v nekaj dneh nameni več nežnosti, kot jo je doživel v celem življenju, v nemogočem trenutku bo doživel tudi pravo ljubezen, Frank se bo končno uprl svoji grobi Mavis...

Dr. Jerry Lipman (P. Reiser) je uspešen psihiater za paciente višjega razreda, dobro situiran, čeden in v vseh pogledih zadovoljen z življenjem. V zadnjem času pa pogosto zaspi med seansami s svojimi pacienti, hujša in čusti utrujenost. Ko ga pregleda prijatelj onkolog, Jerry spozna, da ima levkemijo in da ga lahko reši le transplantacija kostnega mozga. Ker je edinec, nima ne bratov ne sester, čakanje na nepoznanega darovalca pa mu zmanjšuje možnosti za preživetje.


Ko odide k materi, hladnokrvni dami, ki nerada kaže svoja čustva, da bi ji povedal za svojo bolezen, ga čaka nov šok: Esther Lipman (O. Dukakis) ni njegova biološka mati. Spozna, da njegova prava mama živi v Veliki Britaniji in odloči se, da jo bo poiskal. Tako najde njo in dva brata, od katerih je eden narkoman, drugega pa fizično nadleguje njegova žena - o taki družini ni ravno sanjal. Sheila (J. Walters), ženska, ki ga je rodila, ni niti približno podobna dami kot je Esther, mesto kjer živi pa se Jerryju zdi kot "kartonska škatla na odpadu". Vendar bo Jerry pri Sheili, Franku in Dereku našel več ljubezni in topline kot v dosedanjem življenju, spoznal pa bo tudi  privlačno žensko, s katero bo izkusil najstrastnejšo ljubezen.



 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala