Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Inside the Osmonds
Biografska zgodba o Osmondovih, eni najbolj nadarjenih glasbenih družin vseh časov
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Inside the Osmonds

INSIDE THE OSMONDS

, 2001., ZDA, 85 min.
Inside the OsmondsInside the OsmondsInside the OsmondsInside the OsmondsInside the OsmondsInside the OsmondsInside the OsmondsInside the OsmondsInside the Osmonds
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Ta izvrsten biografsko-glasbeni film o najbolj nadarjeni glasbeni družini Osmond beleži največje uspešnice, najbolj pomembne nastope in prelomne trenutke njihove kariere, pa tudi medosebne odnose in konflikte, ki jih je vedno razrešilo dejstvo, da jim je bila družina najbolj pomembna vrednota. Zanimivo je, da so igralci neverjetno podobni resničnim Osmondovim...

V letu 1958 je imela četverica bratov Osmond, starih tri, pet, sedem in devet let, svoj prvi nastop. To leto je začetek dolge glasbene kariere nadarjene družine Osmond, ki je bila najprej sestavljena iz štirih, ko pa sta najmlajša nekoliko zrasla, iz šestih bratov Osmond - Allan (J. Berti), Wayne (J. Knight), Merril (R. Kirkpatrick), Jay (M. Perlus), Donny (P. Levis), Jimmy (T. Blumas) - in sestre Marie (J. Stephens).

Ko sta Olive (V. Cartwright) in George (B. McGill) Osmond dobila prva dva otroka, sinova Virla in Toma, sta spoznala, da sta oba gluha. Vsi so jima svetovali, naj nimata več otrok, a se na to nista ozirala: dobila sta še sedem otrok, ki niso le ne bili gluhi, temveč so se v zgodovino zapisali kot ena najbolj nadarjenih glasbenih družin vseh časov. Čeprav so bila njihova osebna življenja podrejena glasbi, je bila družina vedno na prvem mestu: vse odločitve so sprejemali skupaj. Ker so bili pripadniki mormonske verske skupnosti, niso prakticirali spolnih odnosov izven zakona, niso jemali drog in niso pili alkohola in to je tisto, po čemer so se razlikovali od večine glasbenikov svojega časa.

Njihov meteorski vzpon je doživel vrhunec v sedemdesetih letih. Eno za drugo so nizali zlate plošče in kar niso padli iz vrhov lestvic. Najslavnejša leta so bila tista med 1971 in 1976. Osmondi so v letu 2008 proslavili pol stoletja svoje glasbene kariere in so ena od najdlje delujočih glasbenih skupin. Prodali so več kot sto milijonov plošč.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala