Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Naloga: ujemite šakala
Tajne službe se odločijo izkoristiti ameriškega vojaka v lovu na zloglasnega terorista
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena9/10

Naloga: ujemite šakala

THE ASSIGNMENT

, 1997., Kanada, 119 min.
Naloga: ujemite šakalaNaloga: ujemite šakalaNaloga: ujemite šakalaNaloga: ujemite šakalaNaloga: ujemite šakalaNaloga: ujemite šakala
9.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Potencialno sramotno napako ameriške in izraelske tajne službe so uspele v svojo korist in so po krivem obtoženega človeka izkoristile v eni od najtežjih nalog, ki se glasi - "Ujemite šakala!" ...

Pred nekaj leti so ameriškega vojaka Annibala Ramireza (Aidan Quinn) na privatnem potovanju v Izraelu ujeli, ker je bil zaradi velike podobnosti zamenjan za mednarodnega terorista Carlosa "Šakala" Sancheza.

Ko se je napaka razjasnila, so se Američani in Izraleci odločili Ramireza izkoristiti v lovu na zloglasnega Šakala. Ramirezu dodelijo posebnega trenerja, ki so ga morali natrenirati za vlogo najbolj znanega svetovnega terorista, trening pa je vključeval celo vrsto neugodnih in zelo nevarnih situacij. Annibal se je sčasoma tako vživel v svojo vlogo, da so se meje njegovega resničnega življenja in življenja človeka, ki naj bi ga igral, začele mešati, kar je izzvalo nevarnost za njegovo družino.

Triler režiserja Christiana Duguaya "Ujemite Šakala" temelji na pogosto niti malo uspešnih naporih svetovnih tajnih služb v lovu na teroriste, katerih akcije so prinesle veliko zla v številnih državah.

S spajanjem resničniv dejstev akcijskega in kriminalističnega predznaka z elementi psihološke drame, ki jo preživlja fiktivni lik Annibala Ramireza, so Duguay in scenaristi ustvarili film, ki si ga ogledate v enem dahu. Aidan Quinn je odličen v vlogi človeka, ki se je slučajno znašel na misiji, ob njem pa v filmu briljilata Donald Sutherland in Ben Kingsley.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala