Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nepremagljivi 2
Tokrat se bivši boksarki šampion ne bori za titulo. To pot se bori za svoje življenje!
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena8/10

Nepremagljivi 2

UNDISPUTED 2: LAST MAN STANDING

, 2006., ZDA, 93 min.
Nepremagljivi 2Nepremagljivi 2Nepremagljivi 2Nepremagljivi 2Nepremagljivi 2Nepremagljivi 2Nepremagljivi 2Nepremagljivi 2
7.7
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
George Chambers se znajde v surovem ruskem zaporu, kjer mora uporabiti vse svoje ulično pretepaške veščine, če hoče preživeti. Kmalu ugotovi, da v tem neusmiljenem in brutalnem okolju ruskega zapora veliko več možnosti za preživetje prinaša drznost in sposobnost brezobzirnega kršenja pravil kot pa njihovega spoštovanja.

George Chambers (Michael Jai White) je bivši boksarski šampion ki je danes, da bi preživel, prisiljen snemati reklame za vodko v Rusiji, kjer pa še vedno predstavlja nekakšno zvezdu. Kljub vsemu je Chambers še vedno aroganten, trmast in trdoglav, zaradi česar ni najbolj priljubljen pri ljudeh s katerimi se srečuje. Nekega večera se vrača v svojo otelsko sobo in zaloti roparje. Eden od njih ga onesvesti z udarcem v hrbet vendar se za njega problemi šele začnejo, ko se zbudi v zaporu ker naj bi policija v njegovi torbi našla mamila. Chambers mora v zapor v katerem vlada Uri Boyka (Scott Adkins).

Režiser Isaac Florentine izjemno pregledno in atraktivno režira odlično sestavljene pretepaške scene, ki so temelj tega filma oenem pa jim doda tudi solidnu zgodbo o korupciji in odkupovanju znotaj ruskega zaporniškega sistema. Zaradi vsega tega, pa tudi zaradi solidnega nastopa Michaela Jaija Whitea bodo oboževalci žanra ob Nepremagljievm 2 preživeli uro in pol kvalitetne zabave.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala