Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ti, ti lažnivec
Sin si za rojstni dan zaželi, da bi njegov oče prenehal lagati vsaj za en dan...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena7/10

Ti, ti lažnivec

Liar Liar

, 1997., ZDA, 86 min.
Ti, ti lažnivecTi, ti lažnivecTi, ti lažnivecTi, ti lažnivecTi, ti lažnivecTi, ti lažnivecTi, ti lažnivec
7.3
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Kljub enostavnemu in precej klišejskemu zapletu, gre za film, ki ob veliki meri humorja in odlični družinski zabavi, prinaša tudi subverzivno noto, ki se kaže v ironičnem črnohumornem prikazu ameriškega odvetniškega miljeja.

Ko mu učiteljica v vrtcu postavi vprašanje, s čim se ukvarja njegov oče, petletni Max Reede (J. Cooper) preprosto odgovori, da je lažnivec. V resnici je izrazito uspešnemu odvetniku Fletcherju Reedu (J. Carrey) laž priljubljeno sredstvo na poti do uspeha, saj je zahvaljujoč manipuliranju z resnico in laganju zgradil kariero ter dosegel veliko bogastvo in ugled. Na žalost se ne zaveda cene, ki jo je za to moral plačati, saj se je ob ločitvi od privlačne Audrey (M. Tierney) skoraj popolnoma odtujil tudi od Maxa.

Medtem ko je Audrey začela zvezo s šarmantnim Jerryjem (C. Elwes), požrtvovalnim in samozavestnim fantom, ki ji predlaga selitev v Boston, Maxa še kako boli očetovo zanemarjanje. Vendar upa, da bo vsaj tokrat izpolnil obljubo in prišel na zabavo za njegov peti rojstni dan. Fletcher pa ima kot običajno veliko večje skrbi, ker mu je privlačna šefica Miranda (A. Donohoe) prav zaradi sposobnosti prepričljivega laganja zaupala nov zahteven primer ločitvene pravde. Potem ko konča v strastnem objemu z Mirando, Fletcher zanemari sinov rojstni dan, zato si razočarani deček pri pihanju svečk zaželi, da bi njegov oče vsaj za en dan prenehal lagati...


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala