Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Osvoji ljubezen!
Dekle iz malega mesta v nagradni igri zadane zmenek z mladim in slavnim igralcem
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Osvoji ljubezen!

WIN A DATE WITH TAD HAMILTON

, 2004., ZDA, 95 min.
Osvoji ljubezen!Osvoji ljubezen!Osvoji ljubezen!Osvoji ljubezen!Osvoji ljubezen!Osvoji ljubezen!
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Osvoji ljubezen! je režiral mladi Avstralec, poznan kot režiser simpatične in duhovite komedije z Reese Witherspoon "Blondinka s Harvarda" ter romantične komedije Tašča, da te kap z Jennifer Lopez in Jane Fonda.

Rosalee Futch živi v majhnem podeželskem mestecu, kjer je zaposlena kot prodajalka v trgovini. S prijateljico Cathy sta veliki oboževalki filmskega zvezdnika Tada Hamiltona. Ko Rosalee izve za tekmovanje, kjer je glavna nagrada zmenek s Tadom, se brez pomislekov prijavi. In na koncu zmaga! Tako odleti v Kalifornijo, kjer preživi čaroben večer s svojim idolom in ga popolnoma očara, nato pa se vrne domov. Ker Tad ne more nehati misliti nanjo, kariero potisne na stranski tir in odpotuje k njej. Vendar se za Rosaleejino naklonjenost poteguje še nekdo.

Prelepa Kate Bosworth je zaigrala dekle Rosalee, ki ji sodelovanje v nagradni igri nepričakovano spremeni življenje. Ta mlada igralka ima za seboj že kar nekaj vlog, med drugim v filmih Šepetalec konjem, Vrnitev Supermana, spomnimo pa se je tudi kot Sandre Dee v glasbeni biografiji Bobbyja Darina "Beyond the sea", v kateri igra ob boku oskarjevca Kevina Spaceya. Za njo ne zaostaja Topher Grace, ki ga poznamo kot zmedenega Erica iz serije That 70's show, ki je znan tudi po glavni vlogi v filmu In Good Company z Dennisom Quaidom in Scarlett Johansson.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala