Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Postreli jih
Izkušeni borec poskuša rešiti življenje novorojenčka...
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena6/10

Postreli jih

Shoot Em Up

, 2007., ZDA, 86 min.
Postreli jihPostreli jihPostreli jihPostreli jihPostreli jihPostreli jihPostreli jih
5.6
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Smith, potepuh, ki obožuje korenček, si ne želi nič drugega, kot da ga pustijo pri miru. A ko nekega večera zagleda oboroženega moškega, kako preganja nosečo dekle, se odloči vmešati. V istem trenutku se Smith znajde sredi kupa težav. Paziti mora na dojenčka, izogniti se mora odredu profesionalnih morilcev in rešiti politično zaroto.

Spustite se v najbolj vznemirljivo akcijo, kar ste jih kdaj doživeli v filmu! Napet, surov in obenem zabaven film je tako nesramno pretiran, da bi bil nanj ljubosumen celo John Woo, saj je njegov nastanek spodbudil prav prizor iz Woojevega filma Kruti policaj (Hardboiled), v katerem se glavni junak, ki ga igra Chow Yun Fat, znajde v bolnišnici s pištolo in dojenčkom v roki.

Clive Owen igra g. Smitha, najbolj jeznega in brezčutnega moškega na svetu, ki mora varovati najbolj nedolžno bitje pod soncem - novorojenčka. Kmalu spozna, da je dojenček tarča mračne sile, ki je poslala skupino skrivnostnih napadalcev s Hertzem (Paul Giamatti) na čelu, da bi izbrisala vse sledi o otroku.

Pod točo krogel, ki letijo iz vseh strani, se Smith poveže s prostitutko DQ (Monica Bellucci), da bi rešila skrivnost, zakaj je ogroženo otrokovo življenje. Ta začasna družina se znajde na napačni strani, vsi pa si želijo videti otroka mrtvega. Največje vprašanje pa je, zakaj?


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala