Moj TV - TV Program za 200+ kanala
V njenih čevljih
Dve sestri, ki sta popolno nasprotje, po groznem prepiru ugotovita, kako se ljubita
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena7/10

V njenih čevljih

IN HER SHOES

, 2005., ZDA, 130 min.
V njenih čevljihV njenih čevljihV njenih čevljihV njenih čevljih
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
To je tako duhovita, kot nežna zgodba o dveh sestrah, ki nimata ničesar skupnega, razen številke čevljev. Maggie in Rose Feller sta najboljši prijateljici in popolno nasprotje, ko teče beseda o vrednotah, ciljih in osebnemu stilu.

Maggie (Cameron Diaz) je žurerka, ki je komaj končala srednjo šolo in verjame, da je njena največja prednost privlačnost. Ker je brezposelna, bo končala kot brezdomka, potujoča od kavča do kavča svojih prijateljev in družine. Brez kakršnega koli zaupanja v intelektualne sposobnosti ceni šminko bolj od knjige in ima dar, da izbere popolno obleko in dodatke za katero koli priložnost.

Rose (Toni Collette) je odvetnica, ki je končala šolo na Princetonu in dela v eni od najboljših odvetniških pisarn v Filadelfiji. Njeno prelepo dekorirano stanovanje je njen mali raj in zatočišče. Nos stalno moli v hladilnik, bori se z odvečnimi kilogrami in se nikdar ne počuti dobro v oblekah, ki jih nosi. Nizka samozavest glede lastnega videza je tudi razlog da sploh ne hodi na zmenke.

Edina Rosina radost so čevlji (ker ti so vedno pravšnji), a nažalost  nima prav veliko priložnosti, da bi jih vzela iz omare in pokazala. Po težkem razstanku se dve sestri znova učita ceniti druga drugo z babičino pomočjo, materine mame, za katero mislita da je umrla (Shirley MacLaine). Preko druženja s svojo babico se Maggie in Rose učita kako se lako pomirita med seboj in sami s sabo.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala