Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Mojih sedem bivših
Po smrti bivše ljubezni se večno samski moški poda na pot skozi svojo preteklost
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Mojih sedem bivših

Seven Girlfriends

, 1999., ZDA, 99 min.
Mojih sedem bivših Mojih sedem bivših Mojih sedem bivših Mojih sedem bivših Mojih sedem bivših
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Zabavna in ležerna romantična komedija TV režiserja Lazarusa (serije Zakon v Los Angelesu, Melrose Place, Grda račka, Las Vegas) glede na zaplet nekoliko spominja na izvrsten film Zlomljeno cvetje neodvisnega režiserja Jima Jarmuscha. Podobno je tudi v pričujočem filmu junak dobrodušen, vendar čustveno nezrel, egoističen in nekoliko neodgvoren moški, ki preko razmišljanja o svojih karakterno zelo različnih nekdanjih dekletih odkriva podrobnosti o sebi.

Potem ko njegova nekdanja zaročenka Anabeth (L. Leighton) umre med vožnjo v času njunega telefonskega pogovora, simpatični Jesse (T. Daly), skrhan od žalosti in spominov, prične analizirati svoje ljubezensko življenje. Ko ugotovi, da niti njegova sedanja veza z romantično Hannah (O. D´Abo) ni popolna, se Jesse kljub prepovedi dekleta, ki ga je ravnokar zasnubil, odloči podati na pot in v nekaj dneh do Anabethinega pogreba obiskati vseh preostalih 5 deklet, s katerimi je nekoč hodil. Po pogovoru s svojo staro učiteljico Hargrove (K. Freeman), Jesse najprej obišče Marie (M. Rogers), mati najstnice Peri (K. Selverstone) in svoje prvo dekle, s katero je hodil, ko mu je bilo 16 let. Ko mu Marie pove, da je že takrat čutila, da je Jesse neodgovorna oseba ter da tudi seks ni bil nič posebnega, razočarani Jesse krene na obisk k Lisi (J. Gertz), energični in uspešni poslovni ženski iz San Francisca. Medtem, ko v družbi Lisine tajnice Laure (M. Hardin) opisuje svoje stare ljubezni in se spominja veze z Anabeth, Hannah najde sorodno dušo v natakarju Mannyju (N. Lerner)...

Plahega in nesigurnega protagonista igra T. Daly (Leto kometa, serije Od zemlje do lune, Talenti v belem), ki je bil za gostujočo vlogo v seriji Sopranovi leta 2007 nominiran za nagrado Emmy. Njegovi partnerji so med drugim O. D´Abo (Konan Barbar, serija Zakon in red: Zločinski naklep), M. Rogers (Dama in detektiv, Ure obupa, Bele peščine, Austin Powers, Izgubljeni v vesolju), L. Leighton (serije Beverly Hills 90210, Zvezde na sodišču, Zakon in red: Enota za posebne primere). Pod filmsko glasbo se je podpisal Christopher Tyng, pod fotografijo pa Don E. Fauntleroy.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala