Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Opazujemo te
Tipična ameriška družina se sooči s krvoločnimi mutiranimi kanibali...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena7/10

Opazujemo te

The Hills Have Eyes

, 2006., ZDA, 107 min.
Opazujemo teOpazujemo teOpazujemo teOpazujemo teOpazujemo te
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Vse se začne s tipičnim družinskim potovanjem po državi. Med družinskimi člani še zdaleč ni vse tako, kot bi moralo biti. Izkušeni clevelandski detektiv Veliki Bob Carter in njegova klepetava žena Ethel imata obletnico poroke. Da bi jo proslavili, je Bob svojo družino povabil na križarjenju po Kaliforniji...

Upa, da bo odprta cesta pomagala zakrpati skrhane odnose med njimi. Nihče ni nad tem preveč navdušen. Najstarejšo hčerko Lynn (VINESSA SHAW) skrbi varnost in udobje njenega novorojenčka, medtem ko njenega prijaznega moža, računalničarja Douga (AARON STANFORD), muči predvsem bližnje srečanje s tastom. Najstniški hčerki Brendi (EMILIE DE RAVIN) gre zamisel strašno na živce, ker mora zavoljo družinskega potovanja zapustiti prijatelje, mladi pobalin Bobby (DAN BYRD) pa je vznemirjen, kako bo skrbel za dva družinska psa, Lepotico in Zver.

Navkljub vsemu se celoten klan natlači v avto, priklopijo še prikolico in se podajo na zahod. Potem Veliki Bob zavije na stransko pot. Carterjevi se nenadoma znajdejo v samotnem predelu puščave, kjer več kilometrov ni videti nič živega. Ko jih doletijo težave z avtom, se zavejo, da so v težavah. Pomoč je daleč, puščavsko sonce pa neusmiljeno pripeka.

Ko se borijo za preživetje v smrtonosni puščavi, pa se pojavi še večja grožnja. Carterjevim postane jasno, da niso tako zelo sami, kot se jim je sprva zdelo. V hribih, ki obkrožajo puščavo, je še ena skupina preživelih: genetsko mutiran, nenasiten klan, žejen krvi. Gre za grozljive potomce rudarjev, ki so jih zapustili, ko se je zaradi jedrskih poskusov po puščavi širil radioaktivni prah. Nič jih ne more zaustaviti, da ne bi zalezovali Carterjevih. Soočeni z najhujšim divjaštvom morajo Carterjevi združiti moči, če se želijo v civilizirani svet vrniti živi.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala