Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Vaginalni zobje
Dawn je najstnica, ki ji ginekolog diagnosticira nekaj nenavadnega - zobato vagino
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Vaginalni zobje

Teeth

, 2008., ZDA, 88 min.
Vaginalni zobjeVaginalni zobjeVaginalni zobjeVaginalni zobjeVaginalni zobjeVaginalni zobje
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Film je uspel na Sundance festivalu, na katerem je glavna igralka Jess Weixler osvojila posebno nagrado žirije. Delo je pri številnih kritikih prebudilo zanimanje. Ne gre za art-film, marveč za črno komedijo, parodijo, ki jo je vsekakor zanimivo pogledati.
Dawn (J. Weixler) je vzorna srednješolka, ki dela kot predstavnica za stike z javnostjo skupine, ki propagira seksualno abstinenco med mladimi. Čeprav se tudi sama vzdržuje spolnih odnosov, njena želja postane vse veča in nekega dne slučajno konča v postelji s Tobeyjem (H. Appleman), mladeničem iz svoje šole. Med odnosom pa se zgodi težka nesreča. Prestrašena Dawn začne iskati vzrok zanjo in raziskuje po internetu ter se posvetuje z ginekologom. Odgovor pride kmalu: njena vagina ima zobe ...
 
Vaginalni zobje ameriškega igralca, režiserja in scenarista Mitchella Lichtensteina je bizaren film o mladi devici, ki ji nenavadna, neozdravljiva anomalija popolnoma spremeni življenje in jo iz dobre in vzorne učenke oblikuje v maščevalko. Z uporabo resničnega mita nekaterih starih kultur o obstoju vagine z zobmi (vagina dentata) je režiser pogumno povedal izvirno zgodbo, ki ekvilibrira med satiro in horor komedijo v kontekstu ameriškega industrijskega meseca v sodobnosti in med povprečnimi ljudmi. Kot mnoge druge žanrske filme tudi tega odlikujejo napete in tudi neprijetne scene, v katerih pa je poudarek na ženskem kaznovanju tistih, ki ne cenij ljudi nasprotnega spola in ki so sami po sebi zli.
 
 
 

Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala