Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pozabi Pariz
Zgodba o obstanku ljubezenske zveze med vsakodnevnimi obveznostmi in posli
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Pozabi Pariz

Forget Paris

, 1995., ZDA, 101 min.
Pozabi ParizPozabi ParizPozabi ParizPozabi ParizPozabi ParizPozabi ParizPozabi ParizPozabi Pariz
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Avtor te nepozabne komedije je vsestranski Billy Crystal, komik in voditelj mnogih podelitev Oskarjev. Skupaj s hvaljeno Debrom Winger je Crystal uspešno predstabvil zgodbo o obstanku ljubezni med vsakodnevnimi obveznostmi in posli, ki dušijo začetno romantiko.

Mickey Gordon (B. Crystal) je košarkaški trener in košarka mu je najbolj važna stvar v življenju. Več je na poti kot doma, hiša pa mu zgleda kto skladišče košarkaških rekvizitov. Ko mu umre oče, mora Mickey izpolniti njegovo posljednjo željo: da ga ppokoplejo v Parizu. Komaj najde par prostih dni in že se mu muedi nazaj na prvenstvo. Vendar pride na letališču do komplikacij saj krsta z njegovim očetom izgine. dva dni preživi na letališču, šele tretji dan pa mu prikupna uslužbenka Ellen Andrews (D. Winger) američanka ki živi v Parizu sporoči novico, da so krsto našli in je na poti v Pariz is Švice kamor so jo založili. Čeprav se Mickeyu bes sprosti ko vidi lepo uslužbenko, je še toliko manj jezen ko zve, da so mu za plačilo škode plačali hotel v Parizu in avionsko karto v prvem razredu. Tako se odloči, malo zaradi hotela malo pa zaradi Ellen, da preživi kakšen dan še v Parizu, Ellen pa mu bo pokazala par zanimivosti...

"Pozabi Pariz" na uspešen način kombinira komične scene z realno problematiko – ali  lahko uspe veza obtežena z različnimi poklici vpletenih, če je le ljubezen dovolj močna? Crystalov film nudi pozitiven, optimističen odgovor, ki nikoli ni šabloniziran, temveč resnično zabaven, iskren in daje povod za razmišljanje.

Billy Crystal in Debra Winger sta idealen par, ker Crystalova karakteristična karizmatičnost in prezenca izvrstno odgovarjata šarmantni in domišljavi Debri Winger. V filmu se pojavljajo mnoga resnična imena iz sveta ameriške košarke - Kareem Abdul-Jabbar, Charles Barkley in drugi popularni igralci.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala