Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Poslednja postaja
Bivši pripadnik vojske z Juga skuša zopet pridobiti družinsko posest...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena6/10

Poslednja postaja

LAST STAND AT SABER RIVER

, 1997., ZDA, 96 min.
Poslednja postajaPoslednja postajaPoslednja postajaPoslednja postajaPoslednja postajaPoslednja postaja
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Vestern televizijskega režiserja Dicka Lowryja je uspešna adaptacija romana Last Stand at Saber River slovitega Elmorea Leonarda, kultnega avtorja popularnih in pogosto ekraniziranih romanov, po katerih so ustvarjaci, kot so Abel Ferrara, Steven Soderbergh, Quentin Tarantino in Barry Sonnenfeld, posneli izvrstne filme.

Pričujoču film je klasična in čustvena vestern zgodba z intrigantno moralno noto, ki poleg odlične Lowryjeve režije prinaša izvrstne igralske interpretacije. 

V letu 1865, ko se je Državljanska vojna bližala koncu, se v hišo v Teksasu vrača razočarani Paul Cable (T. Selleck), pripadnik poražene vojske z Juga. Paul je močan in čustven človek, katerega žena Martha (S. Amis) ob prihodu domov preseneti z žalostno novico o smrti njune mlajše hčerke. Z ženo, starejšo hčerko Clare (R. Duncan) in sinom Davisom (H. J. Osment) želi začeti novo življenje, zato se odloči vrniti na nekdanjo družinsko posest v Arizoni.

Ko po dolgem in izčpujočem potovanju končno prispejo v Arizono, Paul in Martha spoznata, da je njihovo imetje prevzela družina severnjakov po imenu Kidston, ki tam vzgajajo konje. Spor z bratoma Vernom (K. Carradine) in Duaneom Kidstonom (D. Carradine) pelje v oboroženi spopad, edina oseba, ki pokaže nekaj sočutja do družine Cable pa je Lorraine (T. Needam), Vernova in Duaneova sestra...
 

 




 

 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala