Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Poročil sem se z morilko
Nesrečni pesnik se poroči z žensko svojih sanj in začne sumiti, da je serijska morilka
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena6/10

Poročil sem se z morilko

So I Married an Axe Murderer

, 1993., ZDA, 93 min.
Poročil sem se z morilkoPoročil sem se z morilkoPoročil sem se z morilkoPoročil sem se z morilko
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Mike Myers igra Charlieja Mackenzija, pesnika, ki se boji čustvene zveze. Nekega dne spozna Harriet (Nanci Travis), ki je lastnica mesnice, in pomisli, da je končno našel žensko, s katero bo preživel svoje življenje. A kmalu posumi, da je Harriet morilka, o kateri pišejo mediji...

Charlie Mackenzie je nesrečni pesnik iz San Francisca, ki se ga ljubezen izogiba. Vse njegove pesmi imajo skupno temo - nesrečno ljubezen. Propadle zveze so njegovi edini spomini, vse do srečanja s Harriet (Nancy Travis), lastnico mesnice.

Ta bi lahko bila ženska, o kateri je vedno sanjal, mogoče pa je ženska iz njegovih najhujših in najtemnejših nočnih mor. Posumi namreč, da je Harriet morilka, o kateri pišejo mediji - ženska, ki po poroki svoje može okrutno zmelje.

Potem, ko spoznamo Charliejevo mamo, ki jo igra oskarjevka Branda Fricker, in Charliejevega očeta, imigranta iz Škotske, ki ga ravno tako igra Mike Myers, nam postane jasno, da je Charliejevo romantično življenje ravno tako zastrašujoče, kot je njegovo družinsko življenje neverjetno smešno.

Charlieja odigra odlični Mike Myers, znan po vlogah v "Austin Powersu" in "Waynovem svetu".  Odlično zasedbo igralcev zaokrožajo Anthony LaPahlia kot Charliejev najboljši prijatelj, Amanda Plummer kot Harrietina sestra ter Phil Hartman, Charles Grodin in Steven Wright.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala