Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Austin Powers
M. Myers v vlogi pohotnega agenta, ki rešuje svet pred zloglasnim dr. Evilom
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena8/10

Austin Powers

Austin Powers: International Man Of Mystery

, 1997., ZDA, 94 min.
Austin PowersAustin PowersAustin PowersAustin Powers
8.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Nadaljujoč tradicijo velikega Mela Brooksa, se je Mike Myers spravil na serijo filmov o Bondu - in to z odličnimi rezultati. Prismojeni agent Austin Powers je osvojil srca gledalcev po svetu s spajanjem inteligentnih 'gegov' z mnogo akcije, vendar tudi z odlično igralsko postavo. Seksipilna Elizabeth Hurley pritegne pozornost tako z igro kot z erotično pojavo, veteran Michael York ponovno navduši s kvalitetnim nastopom ...

 

Austin Powers: najbolji odbit agent na svetu! S kosmatimi prsi in čudaškim naglason, je ta agent, čeprav lansiran iz svobodoumni šestesetih v konzervativna devetdeseta, enako uspešen v lovu na negativce!

London poznih letih prejšnjega telesa. Austin Powers (Mike Myers) je najbolj uspešni tajni agent Njenega Visočanstva in podpornik svobodnega menjanja seksualnih partnerjev. Njegov največji sovražnik je megalomanski dr. Evil (Mike Myers), čigar poskuse osvajanja sveta Austin rešuje z lahkoto. Evil se poskuša izogniti zaporu, zato se zamrzne in lansira svoje telo v Zemljino orbito, čakajoč priložnost za maščevanje. Tudi Austin se zamrzne in trideset let pozneje se vojna starih nasprotnikov nadalju z enako silovitostjo. Svobodni seks pa je zamenjal strah pred AIDS-om, mesto zveste Austinove pomočnice pa je zavzela njena hči Vanessa (Elizabeth Hurles). Ali bo pohotni Austin in ujel dr. Evila in pridobil Vanessino naklonjenost.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala