Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Beg
Zgdba o po krivem obtoženem človeku, ki skupaj z družino beži pred zakonom in pravim storilcem
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Beg

RUNAWAY

, 2006., ZDA, 0 min.
BegBegBegBegBegBegBeg
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Kljub blesteči karieri mora odvetnik s svojo družino pobegniti in dokazati nedolžnost za zločin, za katerega je nepravično osumljem, in zaščititi svojo družino pred pravim storilcem. Beg družine Rader je nujen ne samo zaradi preživetja, ampak jih beg tudi zbliža...
V majhno mesto Bridgewater v Iowi se je ravnokar priselila nova družina Holland. So povsem običajna družina ameriškega srednjega razreda. Kmalu ugotovimo, da družina Holland skriva veliko skrivnost - najprej, njihov priimek v resnici sploh ni Holland. Paul Rader (Donnie Wahlberg), njegova žensa Lily (Leslie Hope), najstnika Henry (Dustin Miligan) in Hannah (Sarah Ramos) ter osemletnik Tommy (Nathan Gamble) so v resnici na begu pred zakonom. Poizkušajo začeti novo življenje in se skriti pred pravnim sistemom, ki je Paula obtožil za strašen zločin, ki ga ni zagrešil.
Le nekaj tednov prej je bil Paul še izjemno uspešen odvetnik, Lily pa lastnica umetniške galerije, nedaleč od njihovega doma v Potomacu v Marylandu. Njihovo življenje se nenadoma spremeni, ko je Paul po krivem obtožen za uboj Erin Baxter, lepe in mlade sodelavke v njegovi firmi. Ko je Paul sam začne raziskovati in zbirati dokaze, je glavni storilec začel groziti Paulovi družini, zato družina zbeži iz mesta. Kariere Raderjevih so zdaj zanje postranskega pomena, vsak dan se morajo na novo učiti veščine, ki jih uporabljajo na begu - kraje avtomobilov, nadziranje policijskih radijskih frekvenc, nenehno izmišljanje laži o svoji preteklosti. Takšno življenje otroke utruja, begu pa kar ni videti konca.

Kljub napetosti in nevarnostim se v družini Rader nekaj spremeni na boljše - začnejo se zbliževati kot družina. V prejšnjem življenju so se pogosto prerekali in se niso zmenili drug za drugega. Paul je bil zaradi svojega dela pogosto odsoten. Zdaj so bližje kot kadarkoli, kar jim v begu pred najboljši agentko Angelo Huntley (Karen LeBlanc) in pravim storilcem še kako pomaga.

Natančno zaporednje situacij, v katerih se ne želi znajti nihče, ter odlična mešanica trilerja in drame so razlog, da je Beg režiserja Chada Hodgeja eden izmed najboljših ameriških serij v zadnjih letih. Živeti laž in obenem vedeti, da je ta laž edino, kar družini lahko reši življenje, je garancija, da gre za napet triler o po krivem obtoženem človeku in hkrati za družinsko dramo z natančno predelanimi medsebojnimi odnosi.

Glavna zvezda je slavni Donnie Wahlberg, eden redkih igralcev, ki je svojo kariero uspešno prepeljal iz najstniške pop zvezde do cenjenega dramskega igralca. Spomnimo se ga iz serij Band of Brothers, Boomtown in filmov Dreamcatcher, Šesti čut, Ocena in Žaga 2. Njegovo ženo Lily igra Leslie Hope (24, Commander in chief). Njune otroke igrajo Dustin Miligan (Final destination 3, Butterfly effect 2), Sarah Ramos (American Dreams, Scrubs) in Nathan Gamble (Babel).

Producentsko ekipo sestavljata Darren Star in Ed Zuckerman. Beg je zagotovo serija, ki bo v prihodnjih letih postala favorit marsikoga.

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala