Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Polnočni obračun
Dvojec J. Chan -O. Wilson krene v London, da bi vrnila kitajski cesarski pečat
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Polnočni obračun

SHANGHAI KNIGHTS

, 2003., ZDA, 114 min.
Polnočni obračunPolnočni obračunPolnočni obračunPolnočni obračun
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Ko Chon Wang (Jackie Chan) in Roy O´Bannon (Owen Wilson) skočita v sedlo Polnočnega obračuna, norega nadaljevanja velike uspešnice Opoldanski obračun, se srečata stari svet in divji zahod. Chonu sestra Lin (Fann Wong) sporoči, da so kitajski uporniki umorili njunega očeta in ukradli cesarski pečat, zato nemudoma zapusti Carson City, kjer kot šerif skrbi za red, ter se v iskanju časti in maščevanja spet združi z Royem, svojim partnerjem in desno roko. Sledi ju peljejo za Lin v London, kjer odkrijejo zaroto, katere cilj je poboj angleške kraljeve družine in prestolonaslednikov ter zamenjava kita

Po podreditvi Divjega zahoda v Opoldanskem obračunu Chon Wang in Roy O'Bannon spet jezdita, tokrat v komediji Polnočni obračun, ki se odvija v civiliziranem in prefinjenem Londonu. Ko kitajski uporniki umorijo Wangovega očeta in ukradejo cesarski pečat, se Wang in Roy odpravita za njimi v Anglijo. Tam je že Wangova sestra Lin, ki se je odločila maščevati očetovo smrt in razkrinkati svetovno zaroto, katere cilj je poboj kraljeve družine in zamenjava kitajskega cesarja. Wangu, Royu in Lin pomagata inšpektor Scotland Yarda Artie Doyle in desetletni beraček Charlie. Iznajdljivi Wang in lomilec ženskih src Roy bosta s svojimi nenavadnimi prijemi precej razburkala hladno angleško javnost, Wang pa bo moral pred kompanjonovimi ljubezenskimi izpadi zaščititi svojo sestro. Pred razbijaško trojico ne bodo varni niti kraljica in druge londonske znamenitosti (Big Ben, Madam Toussaud, kraljeva straža). London ne bo nikoli več tak, kot je bil.

V filmu se pojavijo mnoge zgodovinske osebnosti. Tako boste na primer izvedeli, kaj se je zgodilo z Jackom Razparačem, zakaj so Arthurju Conanu Doylu podelili plemiški naslov, kako se je rodil najslavnejši detektiv na svetu in kako je dobil svoje ime ter resnično zgodbo o Charlieju Chaplinu. Seveda ne manjka mojstrsko skoreografiranih prizorov z borilnimi veščinami in dobrega humorja.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala