Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pravi moški
Mlada asistentka pogovorne oddaje napiše kolumno, ki ji prinese slavo...
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena6/10

Pravi moški

SOMEONE LIKE YOU

, 2001., ZDA, 97 min.
Pravi moškiPravi moškiPravi moškiPravi moški
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
"Pravi moški" je klasična romantična komedija o nasprotjih, ki se privlačijo. Do neke mere podobna zgodam in nezgodam, v katere se ponavadi zapletata Tom Hanks in Meg Ryan, Goldwynova komedija ne poskuša markirati novih področij žanra, temveč zgolj zabava gledalce z že preizkušenimi zapleti.

Jane Goodale (Ashley Judd) je mlada Newyorčanka, ki je odločena uspeti tako profesionalno - zadolžena je za najemanje gostov v priljubljeni pogovorni oddaji - kot tudi v ljubezni. Ko jo začne osvajati novi, čedni izvršni producent oddaje Ray Brown (Greg Kinnear), je v devetih nebesih. Kaj kmalu Ray izusti tiste tri majcene besedice in zatrapani par si najde prijetno ljubezensko gnezdece. A Ray se nato kar nenadoma ohladi in Jane je povsem na tleh. Mrzlično začne iskati razlog za njegovo obnašanje oziroma za konec romance. Pri tem odkrije kar srhljive podobnosti med moškimi in njihovimi živalskimi brati in začne raziskovati živalske paritvene rituale.

Ker se je Jane odpovedala stanovanju, ko naj bi se preselila k Rayu, mora prav na hitro najti novega. Nekakšen dom in navdih najde na kar najbolj nenavadnem kraju: njen sodelavec Eddie Alden (Hugh Jackman), babjek, da mu ni para, ji ne ponudi zgolj proste spalnice, ampak je tudi prototipski primer človeškega samca, kakršne se je namenila proučevati. Jane zaupa svoja odkritja prav tako samski prijateljici Liz (Marisa Tomei), urednici revije za moške, ki jo prepriča, naj začne pod psevdonimom pisati kolumno o seksu. Ta kmalu postane senzacija, Jane pa nehote ženska, o kateri se v državi največ govori. Kljub vsemu Jane kmalu odkrije, da je človeško srce - celo moško - bolj zapleteno od nagonov samih...


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala