Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Mačevanje piflarjev 2
Da bi ostali v bratovščini se piflarji borijo proti snobovskim lepotcem...
  • Naša ocena4/10
  • Vaša ocena-

Mačevanje piflarjev 2

Revenge of the nerds 2: Nerds in the paradise

, 1987., ZDA, 98 min.
Mačevanje piflarjev 2Mačevanje piflarjev 2Mačevanje piflarjev 2Mačevanje piflarjev 2
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Film je lahka in nepretenciozna komedija, posneta po formuli prvenca, v kateri se piflarji še enkrat borijo za svoje mesto pod soncem in dokazujejo, da pamet in modrost vedno prinašata zmago nad fizično lepoto.

Izvlecite svoje bele nogavice in si nataknita očala z ogromno dioptrijo, saj so piflarji zopet tu v novem nadaljevanju znane komedije Maščevanje piflarjev. Čas je namreč, da piflarji še enkrat porazijo svojo konkurenčno bratovščino, tokrat na Floridi. Se bodo dekleta lahko uprla njihovemu piflarskemu šarmu?

Drugi del filmske uspešnice Maščevaje piflarjev nadaljuje z zgodbo o nesrečnih piflarjih, in sicer tam, kjer se je v prvencu končala. Večina članov bratovščine Lambda Lambda Lambda z  Lewisom Skolnickom (Robert Carradine) na čelu gre v Fort Lauderdale na Florido, kjer se odvija letno zbiranje fakultetnih bratovščin. Piflarji so še vedno brez smisla za oblačenje in družbene manire, a vse to kompenzirajo z inteligenco in simpatičnostjo.

Seveda pa gredo na Florido tudi njihovi največji rivali, člani snobovske bratovščine Alpha Beta, ki niso pozabili ponižanja iz preteklosti in se odločijo maščevati, tako da odpovejo njihovo hotelsko rezervacijo. Da bi stvar bila še hujša, hoče ekipa iz Alpha Bete vreči piflarje iz nacionalnega združenja bratovščin...


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala