Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Več kot ljubezen
Zgodba o dveh mladostnikih, ki si po kratkem prijateljstvu zaželita resne zveze
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena6/10

Več kot ljubezen

A LOT LIKE LOVE

, 2005., ZDA, 107 min.
Več kot ljubezenVeč kot ljubezenVeč kot ljubezenVeč kot ljubezen
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Več kot ljubezen je nepretenciozna, ležerna, šarmantna, emotivna in zabavna komedija, ki nekoliko spominja na kultni film "Ko je Harry srečal Sally" režiserja Roba Reinerja.

Romantična komedija Več kot ljubezen se loteva ljubezni na svež in sodoben način. Ashton Kutcher in Amanda Peet sta Oliver in Emily, fant in dekle pri 20-ih letih, ki se razlikujeta kot noč in dan. Njuno prvo srečanje je nepričakovano in strastno in pri tem tudi ostane. V naslednjih sedmih letih se večkrat srečata. Je njuno razmerje le prijateljsko ali kaj več? Je na vidiku še ena ljubezenska katastrofa? Se med njima plete morda kaj več?

Zgodba se začne na letališču, ko se srečata zadržani Oliver (Ashton Kutcher) in svobodomiselna Emily (Amanda Peet). Njegove sanje so postati uspešen poslovnež z velikim podjetjem, dobrim avtom in lepo ženo, ona pa načrtov za prihodnost sploh nima, drzna in divja gre iz ene skrajnosti v drugo. Oliver in Emily več kot očitno nista ustvarjena drug za drugega. Ali pač?

Čeprav gresta vsak svojo pot, se ne moreta pozabiti. Njune poti se večkrat križajo. Nekaj nerazložljivega ju nezadržno vleče skupaj. Njuni skupni trenutki so polni smeha, zanimivih pogovorov in tolažilnih besed, ko jima gre slabo.

Britanski režiser Nigel Cole, čigar prvenca Reševanje vdove Grace in Dekleta s koledarja sta postala nepričakovani uspešnici, je prenesel na platno scenarij Colina Patricka Lyncha. Rezultat je nenavadna in simpatična romantična komedija.

 

 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala