Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Amityville: Hiša groze
Hiša kjer je živel hladnokrvni morilec popolnoma spremeni Kathyno družino
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena6/10

Amityville: Hiša groze

The Amityville horror

, 2005., ZDA, 90 min.
Amityville: Hiša grozeAmityville: Hiša grozeAmityville: Hiša grozeAmityville: Hiša groze
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Kathy in George kupita starinsko hišo o kakršni sta vedno sanjala. Čeprav jima je nizka cena vzbudila sume nista odstopila od nakupa niti takrat ko sta izvedela da je v hiši živel serijski morilec. S časom pa se vsi spremenijo iz ljubeznivih in srčnih v agresivne in grobe ljudi.

13. novembra 1974 je policija okrožja Suffolk prejela razburjen telefonski klic. Pripeljal jih je na naslov Ocean Avenue 112 v Amityvillu na Long Islandu. V ogromni kolonialni hiši so naleteli na grozljiv zločin, ki je pretresel mirno četrt. Trupla članov družine DeFeo so našli v mlaki krvi, v svojih posteljah. Poboj je priznal Ronald DeFeo ml., ki je starše, brata in sestri postrelil med spanjem. Za strahovito dejanje so bili menda krivi glasovi v hiši.

Leto dni pozneje se George in Kathy Lutz z otroki preselita v hišo, za katero sta prepričana, da je njuna hiša iz sanj. Kmalu po vselitvi pa se začnejo dogajati nenavadne in nerazložljive reči.

Zmedena in prestrašena Kathy, katere hčerka Chelsea se druži z namišljeno prijateljico Jodie, mož George pa dneve in noči preživlja v kleti, kjer odkrije vrata v skrivnostno Rdečo sobo, se na vso moč trudi obdržati porušeno družino skupaj.

George začne pod vplivom norih prividov in zlih glasov počasi izgubljati razum, dogodki pa po 28 dneh dosežejo vrhunec, ki ga javnost pozna pod imenom groza iz Amityvilla. Resnična zgodba o stari kolonialni hiši na Ocean Avenue 112 je bila navdih za roman, veliko knjižno uspešnico, in eno najuspešnejših srhljivk vseh časov ter njen remake.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala