Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Looney Tunes: Ponovno v akciji
Da bi rešil svojega očeta, se Brendan Fraser z risanimi junaki odpravi poiskati dragulj
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Looney Tunes: Ponovno v akciji

LOONEY TUNES: BACK IN ACTION

, 2003., ZDA, Nemčija, 90 min.
Looney Tunes: Ponovno v akcijiLooney Tunes: Ponovno v akcijiLooney Tunes: Ponovno v akcijiLooney Tunes: Ponovno v akcijiLooney Tunes: Ponovno v akciji
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Realizirana efektna kombinacija igranega in animiranega filma, komedija režiserja Joeja Danteja je dinamično, domišljisko in duhovito potovanje. Vešče se poigrava z nepozabnimi animiranimi junaki klasičnih Warnerjevih risank od legendarnega Chicka Jonesa, do mačka Sylvestra, kanarčka Tweetyja in ostalimi. V glavni vlogi nastopa B. Fraser, ob boku mu stojijo J. Elfman, S. Martin in T. Dalton.

Kate Hutton (J.Elfman), predsednica oddelka za komedije hollywoodske producentske hiše Warner Brothers s snemanja nepremišljeno odpusti Zajčka Dolgouščka in njegovega neločljivega prijatelja in partnerja, racmana Tepka. Istočasno odpusti tudi simpatičnega DJ-jaDrakea (B. Fraser), maskoto studija, ki sanja o kaskaderski karieri.

Temperamentni Tepko na ulici izzove kaos, iz večjih težav pa ga reši prav Drake, ki ga pomiri in odpelje domov. Tam mladeniča pričaka očetovo sporočilo. Oče, Damien Drake (T. Hutton) je znan igralec in vrhunski vohun, ki je bil očitno ugrabljen. V kolikor ga želi sin rešiti, mora odpotovati v Las Vegas ter najti diamant "Modra Opica"

Medtem se izkaže, da je snemanje brez racmana Tepka neizvedljivo, zato Kate odide v  Las Vegas, saj ga mora pripeljati nazaj.

 

 

 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala