Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Veter smrti
Tajna agenta poskušata preprečiti širjenje smrtonosnega biološkega virusa...
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Veter smrti

WW 3

, 2001., ZDA, 105 min.
Veter smrtiVeter smrtiVeter smrtiVeter smrtiVeter smrti
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Na eni izmed potniških ladij neznana bolezen pomori na desetine ljudi. Ameriške obveščevalne službe odkrijejo, da gre za prvi znak ogromne biološke grožnje in poskušajo preprečiti širjenje bolezni, medtem pa dva agenta obupano iščeta odgovore.

Pojav smrtonosnega in neznanega virusa pretrese ZDA in v 48 urah zboli nekaj tisoč ljudi. Številni agenti se odpravijo na teren, da bi našli osebo, ki je odgovorno za širjenje bolezni. Tajni agent Sullivan (Timothy Hutton) ugotovi, da mu lahko največ pomoči nudi upokojeni stric, nekdanji vladni agent in strokovnjak za orožja za množično uničevanje. Medtem agentka M.J. Chang (Vanessa Williams) izve za neobičajno usodo enega od potnikov ladje, na kateri se je pojavil virus. Nenadoma v centru pozornosti ni več zloglasni terorist Osama bin Laden, temveč osebna tragedija, ki je morda vzpodbudila nekega človeka, da se je odpravil na pot uničenja človeške rase...

V filmu "Veter smrti“ Roberta Mandela je vedno aktualna tema bioterorizma obravnavana na zelo realističen način in z veliko občutka za detajle. Preverjeni Timothy Hutton ("Kinsey", "Skrivno oknor") je brez napake odigral agenta Sullivana, atraktivno partnerko pa je utelesila prelepa Vanessa Williams ("Shaft", "Eraser"), bivša miss ZDA, ki jo je vedno užitek gledati, še posebej v vlogi brezkompromisne agentke FBI.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala