Moj TV - TV Program za 200+ kanala
3000 milj do Gracelanda
Skupina bivših roparjev se odloči oropati igralnico v Las Vegasu
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

3000 milj do Gracelanda

3000 Miles to Graceland

, 2001., ZDA, 125 min.
3000 milj do Gracelanda3000 milj do Gracelanda3000 milj do Gracelanda3000 milj do Gracelanda
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Načrt je bil vsekakor izvrsten... oropati igralnico v hotelu Riviera v času vsakoletnega srečanja imitatorjev Elvisa. Toda Murphy (Kevin Costner) se odloči obdržati denar zase in ubiti svoje pajdaše...

Dobrodošli v hotelu in igralnici Riviera, od koder jo je s 3,2 milijona dolarjev pravkar pobrisal Elvis oziroma četa Elvisov. Kurt Russell, Kevin Costner in Courteney Cox so na čelu megazvezdniške igralske ekipe, ki vas bo popeljala na pot vznemirljivih dogodivščin in romantike v filmu 3000 milj do Gracelanda.

Thomas Murphy (Kevin Costner) zbere tolpo bivših kaznjencev in kriminalcev, da bi izvedli enega najdrznejših ropov v zgodovini. Preoblečeni v Elvise in oboroženi do zob se bodo udeležili mednarodnega srečanja Elvisovih oboževalcev in imitatorjev v lasvegaškem hotelu Riviera ter oropali tamkajšnjo igralnico. Seveda ne gre vse po načrtu in kmalu se začnejo prepiri. Ko se v dogajanje vmeša še privlačna in navihana mati samohranilka Cybil Waingrow (Courteney Cox), v katero je do ušes zaljubljen eden od roparjev, Michael (Kurt Russell), je zmeda popolna. V dirki s časom in z zveznima šerifoma za petami (Thomas Hayden Church in Kevin Pollak) se mora Michael odločiti, ali bo obdržal Murphyjev denar ali rešil Cybilijinega sina.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala