Moj TV - TV Program za 200+ kanala
S katerega planeta pa si ti?
Vesoljec s planeta, kjer živijo sami moški, prispe na Zemljo, da bi našel žensko
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena7/10

S katerega planeta pa si ti?

What Planet Are You From?

, 2000., ZDA, 105 min.
S katerega planeta pa si ti?S katerega planeta pa si ti?S katerega planeta pa si ti?S katerega planeta pa si ti?S katerega planeta pa si ti?
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Kadar je govora o ženskah, so moški verjetno z drugega planeta, vendar ima Harold (Garry Shandling) dober izgovor - on je resnično z drugega planeta. Z oskarjem nagrajeni režiser Mike Nichols se predstavlja s komično bitko spolov S katerega planeta pa si ti?, odbito, nenavadno komedijo o moških, ženskah in vesolju, ki stoji med njimi.

Piše se leto 2999. Štiri sončne sisteme in tri generacije od Zemlje živi visoko razviti svet, ki je naseljen samo z moškimi prebivalci. Ko enega od njih, Harolda, pošljejo na Zemljo z nalogo, da zaplodi žensko in dobi otroka, hitro spozna, da je bilo potovanje najenostavnejši del naloge. Ko prispe na Zemljo, se spoprijatelji s Perryjem Gordonom (Kinnear), pohotnim in moralno oporečnim primerkom moškega rodu in skupaj se odpravita na iskanje žensk.

Za Harolda so Zemljanke povsem različna in zapletena bitja. Vesoljec se med iskanjem idealne ženske, s katero bi se lahko sparil, spozna s širokim spektrom potencialnih kandidatk: s šarmantno, skoraj frigidno stevardeso (Greer), natakarico zgoraj brez (Sakelaris), Perryjevo seksualno agresivno ženo Helen (Fiorentino) in nazadnje Susan, zdravljeno alkoholičarko (Bening), ki začenja novo življenje.

 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala