Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Guru
Mladi indijec išče srečo v Ameriki in slučajno postane duhovni seks guru
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Guru

THE GURU

, 2002., ZDA, 94 min.
GuruGuruGuruGuru
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Ramu Gupta je učitelj plesa, ki iz rodnega New Delhija prihaja s sanjami: postati želi velika filmska zvezda v New Yorku, toda na poti do teh sanj stoji usoda, ki ima za Ramuja prav posebne načrte...

Usodo, ki čaka Ramuja Gupto (Jimi Mistry), mladega indijskega učitelja plesa, ki se navdušuje nad broadwayskimi bliščem, bi lahko napovedal samo kakšen guru. Potem ko mu prijatelj zatrdi, da bo v New Yorku lahko imel stanovanje na terasi nebotičnika, rdečega mercedesa in neskončno vrsto svetlolasih bejb iz Baywatcha, se indijski mojster plesa odloči, da hoče uspeti v Ameriki.

Toda v New Yorku pot k slavi ni posuta z rožicami in Ramu pristane v indijski restavraciji ter hodi na vse mogoče avdicije. Ko ga pokliče Dwain (Michael McKean) iz Ramrod Productions, se Ramov goli entuziazem hitro prelevi v tremo pred nastopanjem, ko ugotovi, da je nevede postal zvezda filma za odrasle. Sramežljivi Ramu se v tem položaju ne odreže najbolje in kljub spolnemu razsvetljevanju soigralke Sharrone (Heather Graham) hitro ostane brez službe. Ves obupan se nenajavljen pojavi na zabavi za rojstni dan newagerske mlade bogatašinje Lexi (Marisa Tomei), na kateri streže njegov bivši šef. Sprva začne kot natakar, nato pa se v trenutku znajde v novi vlogi, ko guru, najet za zabavo, pijan obleži.

Ko tako nepričakovano pristane v središču pozornosti, se na vse pretege muči najti kakšno modro besedo. Vse, česar se lahko spomni, je Sharronino čudaško spodbujanje za izboljšanje "učinkovitosti". Te besede občinstvo začarajo kot kakšen duh iz steklenice in neizkušenega Ramuja spremenijo v guruja seksa. Očarana Lexi si zastavi cilj, da bo s svojim najnovejšim odkritjem ozdravila svet, njeno odkritje pa ima svoj cilj - iz nič hudega sluteče Sharrone izvrtati še kakšno "čustveno" modrost., s katero bi si lahko tlakoval pot do slave in bogastva. Nekdanji učitelj plesa postane učenec porno zvezde, vendar pa ima tudi ona svoje skrivnosti.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala