Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Modri angeli
Izkušeni detektiv pripelje mladega novinca v temačno realnost policijskega dela...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena6/10

Modri angeli

Dark Blue / The Plague Season

, 2002., ZDA/Velika Britanija/Nemčija, 118 min.
Modri angeliModri angeliModri angeliModri angeli
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Policisti takoj ob vstopu v »posvečeni red zakona« prisežejo, da bodo vzdrževali red in zakon ter varovali nedolžne. Toda zunaj v resničnem življenju, na cestah in v zakotnih ulicah, v soseskah polnih kriminala, je vsak prepuščen sam sebi in dela sam zase – ta svet je tisti, kjer policisti, kot je Eldon Perry, krepijo svojo spretnost.

Perry je policijski veteran v Los Angelesu, enem najnevarnejših mest na svetu. Kot član losangeleške specialne preiskovalne enote je znan zaradi svojega grobega »pouličnega« ravnanja, taktike, neobvladljivega značaja in pripravljenosti, da želenemu cilju podredi prav vse. Perry igra hitro in instiktivno v skladu z zakoni, ki jih spoštuje le on, in gre pri tem preko vseh meja – dokler nek drug policist ne priseže, da ga bo v tem početju zaustavil.

Ko mu njegov nadrejeni dodeli štirikratni umor v nestanovitni temnopolti četrti, po medijih odmeva sojenje štirim belim policistom zaradi neupravičenega surovega ravnanja pri aretaciji črnega osumljenca. Njegov partner, mladi začetnik Bobby Keough, skozi preiskavo do obisti spozna kruto realnost policijskega zastraševanja in korupcije. Pomočnik načelnika losangeleške policije Holland se je edini pripravljen postaviti po robu vplivnemu, pretkanemu in nevarnemu vodji oddelka za preiskave Jacku Van Metru.

Medtem ko se Perry in Keough trudita razrešiti kruti zločin in prihajata v vedno tesnejši konflikt s svojim šefom, hoče Holland ustaviti Perryjev pohod »maščevalca za pravico, ki je iznad zakona«.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala