Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Neverjetni
Gospod Neverjetni se ujame v past, ki mu jo nastavi nevarni zlikovec
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena-

Neverjetni

The Incredibles

, 2004., ZDA, 115 min.
NeverjetniNeverjetniNeverjetniNeverjetni
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Znani studio Pixar je, združen s še bolj znano družbo Disney, proizvedel vrsto izjemnih celovečernih risanih filmov, od katerih so Neverjetni eden od najbolj cenjenih. Pod izvršno producentsko palico ustanovitelja in šefa Pixarja, Johna Lasseterja, je film scenaristično osmislil in režisersko realiziral Bob Bird.

Neverjetni nam predstavijo zgodbo o družini nekdanjih superjunakov, ki ponovno odkrivajo vir svojih supermoči - nikjer druge kot drug v drugem. Svoje čase se je najslavnejši in najboljši zamaskirani borec proti kriminalu Bob Parr (ali gospod Neverjetni) iz dneva v dan brez oddiha boril proti zlu in reševal življenja nedolžnih. Toda 15 let pozneje sta z soprogo Helen (tudi nekdaj slavno superjunakinjo po svoji strani) prisiljena, da si nadeneta civilni identiteti in se umakneta na podeželje. Dandanašnji živita tam s svojima otrokoma kot navadna smrtnika veliko preveč urejeno in mirno življenje. Bob, zavarovalniški posrednik, ki vsako jutro vestno vloži svojo kartico prihodov in odhodov v službeno uro, se te dni bori samo z dolgočasjem in naraščajočim obsegom svojega pasu. Zapostavljeni superjunak, ki hrepeni po akciji, pa znova dobi priložnost, da se izkaže, ko ga nenavaden klic pozove na zakoten otok zaradi naloge največje tajnosti.

Izkaže se, da usoda našega planeta visi na nitki, njegov obstoj pa je odvisen od neverjetne družine, ki mora znova stopiti skupaj in odkriti tisto neverjetno in fantastično v svojem družinskem življenju.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala