Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zlomljeni objemi
Slepi pisec se sooča s težavami iz preteklosti
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Zlomljeni objemi

Los abrazos rotos / Broken Embraces

, 2009., Španija, 129 min.
Zlomljeni objemiZlomljeni objemiZlomljeni objemiZlomljeni objemiZlomljeni objemi
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
bGospod piše, živi in ljubi v temi. Pred štirinajstimi leti je bil udeležen v hudi nesreči na otoku Lanzarote. V nesreči ni izgubil le vida, temveč tudi ljubezen svojega življenja. Pred tem je uporabljal dve imeni. Harry Caine je bil njegov psevdonim ...

Gospod piše, živi in ljubi v temi. Pred štirinajstimi leti je bil udeležen v hudi nesreči na otoku Lanzarote. V nesreči ni izgubil le vida, temveč tudi ljubezen svojega življenja. Pred tem je uporabljal dve imeni. Harry Caine je bil njegov psevdonim, s katerim je podpisoval svoja literarna dela, zgodbe in scenarije. Mateo Blanco pa je bilo njegovo pravo ime, ki ga je uporabljal v vsakdanjem življenju in pri podpisovanju režij. Po nesreči ostane zgolj Harry Caine.

Če že ne more režirati filmov, lahko preživi le ob misli, da je Mateo Blanco umrl skupaj s svojo ljubljeno Leno. Harryja Cainea ohranjajo pri življenju scenariji, ki jih ustvarja s pomočjo zveste nekdanje vodje produkcije, Judit Garcíe, in njenega sina Diega, ki je prevzel vlogo tajnika in vodnika. Odločil se je, da bo živel dalje in pripovedoval zgodbe. Je aktiven, privlačen slepec, ki je iz svoje biografije zbrisal vsakršno sled o svoji prvi identiteti. Nekega večera se Diegu pripeti nesreča in zanj poskrbi Harry. Med okrevanjem Diega zanima obdobje, ko je Harry slišal na ime Mateo Blanco. Tako kot oče svojemu otroku pove zgodbico, da bi ta zaspal, tudi Harry ne more razočarati Diega in mu zaupa zgodbo izpred štirinajstih let. Gre za pretresljivo zgodbo o usodi, ljubosumju, zlorabi moči, izdaji in občutku krivde, katere podoba je slika dveh objetih ljubimcev, raztrgana na tisoče koščkov.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala