Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Hobit 3 začel nekoliko slabše od svojih predhodnikov
Poslednji del trilogije so začeli v ZDA predvajati preteklo sredo, a kljub odlični gledanosti ni presegel prvih dveh delov.
19. december 2014

Hobit 3 začel nekoliko slabše od svojih predhodnikov

 
V naših kinih je premiera novega Hobita potekala 11.12., v Ameriki pa šele v tem tednu. Hobit: Bitka petih vojska ima sicer od danes naprej tam veliko konkurenco, saj v kina prihajata nova različica muzikala Annie ter nadaljevanje priljubljene komedije Noč v muzeju: Skrivnost grobnice, a pričakovati gre, da bo do konca vikenda Hobit vseeno pridobil več gledalcev. 
 
Na svoj prvi dan prikazovanja je zadnji film Petra Jacksona zaslužil 24,5 milijonov dolarjev. Hobit: Smaugova pušča je za primerjavo prinesel zaslužek 31,1 milijona dolarjev, prvi del Hobit: Nepričakovano potovanje pa kar 37,1 milijona dolarjev, a s to razliko, da je bil v obeh primerih dan premiere petek, ne pa sreda, kot velja za zadnji film. 

 
Čeprav se bo Hobit danes soočil s konkurenco, se smatra, da druga dva omenjena filma "nimata šans", sploh glede na to, da je Noč v muzeju 3 ilegalno dostopen na internetu zaradi nedavnega hekerskega napada na Sony. 
Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala