Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pri meni se gleda Klasik TV!
Pokažite tudi vi, da se v vašem mestu gleda Klasik TV in osvojite vredne nagrade!
9. april 2015

Pri meni se gleda Klasik TV!

Z gledanjem regionalnega filmskega kanala Klasik TV lahko gledalci ta mesec uživajo v številnih filmskih poslasticah, kot tudi v vrednih nagradah.

Na programu 9. 4. ob 22h je premiera komedije Pljačka Trećeg Rajha /Rop Tretjega Rajha/, ki spremlja dogodke v življenjih dveh umetnikov-tatov, Glavonje in Kalauza, ki v času Druge svetovne vojne nameravajo oropati Tretji Rajh. Teden dni kasneje, 16.4. ob 20:05h se prikazuje eden izmed najboljših hrvaških in jugoslovanskih otroških filmov vseh časov, Vuk samotnjak /Volk samotar/.

V njemu je v glavni vlogi fanta Ranka debitiral Slavko Štimac, ki je kasneje postal največja otroška zvezda jugoslovanskega filma. Na sporedu so tudi šarmantni triler z elementi komedije, Ma nije on takav /On ni tak/ 23.4. ob 22h, navdihnjen z zgodbo češkega pisatelja Karela Čapeka in nekdanji hrvaški kandidat za Oscarja, film Transatlantic, 30.4. ob 20:05h, ki je med ostalim osvojil tudi štiri Zlate Arene na festivalu v Pulju.

Po premiernem prikazovanju filma Lepa sela lepo gore /Lepe vasi lepo gorijo/, Srđana Dragojevića, do konca meseca gledalce pričakujeta še dva njegova filma, Sveti Georgije ubiva aždahu /Sveti Jurij ubija zmaja/ 13.4. ob 22h in Rane 20.4. ob 22h, na letošnjih 24. Dnevih hrvaškega filma bo na Klasik TV-ju prikazan izbor nagrajenih filmov iz preteklih let tega festivala. Vsak dan od 18. do 22.4. se bodo točno ob polnoči prikazovali najboljši dokumentarni in kratki filmi iz nedavne hrvaške produkcije.

Pokažite tudi vi, da se v vašem mestu gleda Klasik TV in osvojite vredne nagrade!

Ljubitelji tega filmskega kanala imajo tudi priložnost sodelovati v nagradnem natečaju Pri meni se gleda Klasik TV, vse do 30. 4. 2015 na Facebook strani s pošiljanjem fotografij iz svojega mesta, v katerem se prav tako gleda Klasik TV. Podeljujejo se vredne nagrade, vsekakor pa poudarjamo glavno nagrado – TV, na katerem bo lahko nekdo izmed udeležencev spremljal najboljše filme in nadaljevanke iz cele regije.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2022 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala