Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Trije ekskluzivni finali sezon junija na Pickboxu
Lahko si ogledate na Pickboxu, naTelemachu in SiOL TV-ju v sklopu videoteke Pickbox!
5. maj 2017

Trije ekskluzivni finali sezon junija na Pickboxu


Med številnimi serijami, ki jih lahko dan in noč gledate na spletni televiziji Pickbox, ta mesec še posebej izstopajo finalne epizode treh serij. To so Milijarde, serija, ki je znana tudi pod sloganom "Močni bodo padli", Škorpijon, akcijska drama o čudaškem geniju, ki skuša rešiti svet, in Bull, drama s primesjo komedije, ki jo je navdihnila kariera psihiatra Phila McGrawa, ki je zaslovel na Oprah Showu.

Milijarde (Billions)

Finale druge sezone: 8. 5.

Igrajo: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Akerman, Toby Leonard Moore

Dobitnika emmyja in zlatega globusa Paul Giamatti in Damian Lewis igrata tekmeca v drami, ki si jo v celoti lahko ogledate takoj. Showtimova serija se je pojavila lani in predstavlja odziv na turbulentni svet financ, ki je povzročil eno največjih gospodarskih kriz v zgodovini ZDA. Milijarde razkrivajo svet, ki je sicer skrit pred človekom, ki je obsojen na običajno službo. Na eni strani imamo kralja investicijskih skladov (Damian Lewis), na drugi strani pa odvetnika (Paul Giamatti), ki hoče razkrinkati kriminal, za katerega je prepričan, da leži nekje v osnovi tega sveta. Ali povedano drugače, Milijarde so poligon za razkazovanje moči dveh egocentrikov, ki drug drugemu kopljeta jamo, v katero nobeden noče pasti.

Druga sezona Milijard prinaša presenečenje v obliki treh novih likov, med njimi pa je morda najzanimivejši lik Taylor (Asia Kate Dillon), oseba, ki se ne opredeljuje ne kot moški ne kot ženska, pri Axlu pa dela kot finančni/a strokovnjak/inja. Asia Kate Dillon se tako predeluje tudi v resničnem svetu in zaradi tega bo tudi podelitev emmyjev obzirnejša v svoji uradni klasifikaciji igralcev in igralk, saj je to oseba, ki se ne opredeljuje ne kot eno ne kot drugo. 

Škorpijon (Scorpion)

Finale tretje sezone: 16. 5.

Igrajo: Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas, Jadyn Wong, Ari Stidham

Mladi britanski igralec Elyes Gabel je Škorpijon - človek z najvišjim inteligenčnim kvocientom na svetu. Njegov lik Walter O'Brien, ki temelji na resničnem človeku z istim imenom, je irski poslovnež in ima tudi v resnici najvišji inteligenčni kvocient na svetu, saj se je Nasi pridružil pri rosnih 13 letih.

Svet, kakršnega poznamo, je zaradi razvoja informacijske tehnologije postal ranljiv in kdo ga bo branil bolje kot Walter? Walter okrog sebe zbere ekipo enako pametnih ljudi in skupaj iščejo rešitve za skoraj nerešljive težave, povezane s tehnologijo. Vsaka nova epizoda je pustolovščina. Na voljo so vse dostopne epizode, finale tretje sezone pa si boste zapomnili. 

Bull (Bull)

Finale prve sezone: 24. 5.

Igrajo: Michael Weatherly, Freddy Rodriguez, Geneva Carr, Jaime Lee Kirchner, Annabelle Attanasio

Michael Weatherly je zaslovel kot agent Tony DiNozzo v seriji Preiskovalci na delu: NCIS, a se je po 13 letih poslovil od DiNozza in postal dr. Jason Bull. Lik Bulla deloma temelji na osebnosti in profesionalni karieri Phila McGrawa, ki je zaslovel s svetovanjem na Oprah Showu, zato ima serija zanimive korenine v resničnosti.

Bull je zgodba o očarljivem Jasonu Bullu, ki združuje svoje znanje iz psihologije in informatike z lastno intuicijo, da bi pri vsakem primeru ocenil, kako se bodo odzvali porota, odvetniki, priče in obtoženi. To mu daje prednost pred vsemi drugimi vpletenimi v sodnem primeru, vsaka epizoda pa je prava življenjska drama.

Trenutno priljubljeno na  Pickboxu: Quantico, Črna jadra (Black Sails), Vojni ujetniki (Prisoners of War), Fosterjevi (The Fosters), Novine, Skrivnosti in laži (Secrets and Lies), Ženske iz Bletchleyja (The Bletchley Circle), Nashville, Nočni receptor (The Night Manager)...

O Pickboxu:

Pickbox je spletna videoteka, ki vam omogoča hitro in preprosto spremljanje serij, filmskih klasik in Disneyjevih risank. O tem, kako preprosto pridete do svojih najljubših serij, priča tudi dejstvo, da za Pickbox potrebujete le napravo, na kateri si jih boste ogledali, in spletno povezavo s hitrostjo 2 Mbps. Večina serij je dostopnih v kompletu, kar pomeni, da vsak dan lahko uživate v vse bolj priljubljenem maratonskem gledanju serij.

Pickbox lahko gledate na televizorjih Samsung ali LG Smart, računalnikih, tablicah ali na pametnem telefonu. Seveda si serije na Pickboxu lahko ogledate v vsakem trenutku, doma na kavču ali pa v senci na plaži, čas pa si izberete sami. Ni čakanja novih epizod, spremljanja TV programov in načrtovanja. Gledanje serij s Pickboxom je zabavno in spontano, najbolje pa je, da so serije, filmi in risanke izbrani tako, da v njih lahko uživa vsa družina. Vse o novih naslovih poiščite na: www.pickbox.si

Lahko si ogledate na Pickboxu, na Telemachu in SiOL TV-ju v sklopu videoteke Pickbox!

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala