Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Opravlijvka
Skrivnostna blogerka drži v pesti najelitnejše newyorške najstnike...
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena-

Opravlijvka

GOSSIP GIRL

, 2007., ZDA, 0 min.
OpravlijvkaOpravlijvkaOpravlijvkaOpravlijvkaOpravlijvkaOpravlijvkaOpravlijvka
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Serija Opravljivka (Gossip Girl) je posneta na podlagi uspešnice za mlade pisateljice Cecily von Ziegesar, govori pa o življenjih premožne skupine najstnikov, ki so vsi dijaki ene izmed najelitnejših šol na Manhattanu.

Hočeš, da ti izdam skrivnost? Resnično sočno skrivnost? Vse to lahko izveste v najnovejši objavi blogerke z Manhattana, zloglasne Opravljivke. Če gre za eksplozivno prijateljstvo med Sereno in Blaire, Danovo in Serenino romanco na pomolu, Nateovo in Blairino zvezo iz sanj (ali mogoče iz nočne more?) ali Jennyjin vstop v svet glamurja, je tu ogromno za povedati...

Učenci izvejo, da se je v mesto vrnila Serena van der Woodsen, nekdanja največja žurerka z Upper East Sidea. Novico jim prenese vir, od katerega tako ali tako izvejo vse pomembne vesti: iz bloga vsevedne, izjemno skrivnostne Opravljivke. Nihče ne ve, kdo je Opravljivka, a vseeno se vsi vpleteni v ta začarani krog naslanjajo na njeno spletno stran in ji pošiljajo sporočila z novimi ekskluzivnimi vsebinami. Celo Serenina najboljša prijateljica Blair Waldorf je presenečena, ko izve, da je Serena nenadoma zaključila prostovoljni izgon v internatu in se vrnila na Manhattan...

Slediti nestabilnim prijateljstvom, ljubosumju in prevaram v tem vplivnem in zapletenem svetu nikakor ni lahko, vendar je to stvar, ki jo Opravljivka zna najbolje.

Izvršni producenti serije so Josh Schwartz in Stephanie Savage, ki sta producenta prav tako izjemno priljubljene serije za mlade O.C., ter Leslie Morgenstein in Bob Levy.


Komentarji
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala